Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2525

nosidełko dla 5 miesięcznego malca

Polecane posty

Gość gość
zwrqcaj uwage tez na material z jakiego sa zrobione,bo latem jak jakies sztuczne to nie wyrobisz ty i dziecko. a te na W. jest z jakiegos podejrzanie blyszczacego materialu.

jak Cię nie stać na porządne nosidło to nie kupuj wcale, albo kup chustę, lub mei tai, bo są tańsze.

Gość gość
to jak ciebie nie stać na 3 lata wydać 300 zł na zdrowie i bezpieczeństwo dziecka to za przeproszeniem po co ci to dziecko?

Gość mama2525
gość a kto powiedział że przez 3 lata będę dziecko nosiła w tym nosidełku??? dziecko jak ma 3 lata to juz samo chodzi a nie się je nosi

Gość gość
no i tu masz porownywane zupelnie inne nosidelko babybjorn. wpisz babybjorn comfort i zobacz jaka pzycje przyjmuje dzieko przodem do noszacego.

Gość mama2525
jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj, zapewne sama masz tłustą d**ę i nigdzie się nie ruszasz a obrażasz innych

Gość gość
ja kupiłam w tesco (bo w żadnym sklepie nie było, a chciałam na już) chyba do 12 kg, możliwości były takie: przodem, tyłem do mnie ja mając go z przodu. przodem i tyłem do mnie jak miałam go na plecach :] z tym że ja kupowałam specjalne dla dziecka poniżej 3 mca :]

No ja swoją córkę noszę dalej w nosidełku a ma juz 15 miesięcy. Będzie miala 3 lata to tez sie przyda, bo mozna tez w tuli nosic na plecach i Np na wycieczki górskie jak znalazł, czy inne długie wycieczki.

Gość gość
my mieliśmy womar z seri eco design - kosztowało jakieś 220zł - także nie było drogie, ale jest naprawdę super. Bardzo polecam - mały "przeszedł" w tym nosidle dłuuugie kilometry po plaży. i kręgosłup mi nie wysiadł. a ja nosiłam go naprawdę dużo - jak szłam na miasto po 1-2 rzeczy czy do urzędu coś załatwić to tylko i wyłącznie nosidło. Wózek brałam na większe zakupy. Obecnie synek ma 3 lata i jeszcze w tym roku weźmiemy go nad morze w nosidle. bioderka ma super - byliśmy specjalnie na dodatkowym usg i konsultacji u ortopedy żeby się wypowiedział czy kangurowaniem nic nie zrobimy małemu, ale lekarz stwierdził, że jeśli jest pozycja na żabkę to lepsze jest nosidło niż noszenie na rękach.

Gość gość
nie mieliśmy a kupiliśmy powinno być :p

my też mieliśmy nosidło womar - tylko z tych starszych - nie pamiętam modelu, ale było ergonomiczne. Z zewnątrz materiał przypominający trochę ten na plecakach, a od środka biała bawełna. Miał też śliniaczek. Gwarantował pozycję na żabkę, bo to było nosidło ergonomiczne. Długo go używaliśmy mimo, że syn zaczął bardzo wcześnie chodzić - miał 8 miesięcy.

Gość gość
do gość "kwoczka" żal mi ciebie durna babo słuchać, po co w ogóle się wypowiadasz, tylko umiesz krytykować innych, a zapewne sama masz 18 lat i c****eniążki na dziecko dają rodzice, także odpierdziel się od innych i czytaj dokładnie czego dotyczy temat, a nie wtrącasz nie wiadomo co. skoro ktoś pyta o poradę to doradź jakie a nie krytykuj, ciebie może stać na buty za 300zł dla dziecka, ale może ktoś dostanie za darmo takie buty i nie będzie musiał kupować??? może ktoś buduje mieszkanie i też musi oszczędzać i chce kupić nosidełko używane, tańsze o połowę??? pozdrawiam. sorki, że tak się wtrącam ale nie mogę przepatrzeć idiotów.