Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks mnie stresuje jak nie kocham

Polecane posty

Gość gość

a jestem facetem... próbowałem kiedyś przespać się z panną na pierwszym spotkaniu i co? kaplica opad jak ściągnąłem majtki, popatrzyła z politowaniem i zrezygnowała, a bardzo mi się podobała ehhh. Jak już jakąś znam z pół roku to jest ok jak mniej to kaplica, trzęsę się, denerwuję, nie umiem rozluźnić, parę razy miałem okazję że panna w klubie czy innym miejscu chciała od razu seksu i co? musiałem odmawiać bo wiem że nie dał bym rady, chyba bym zawału dostał z nerwów, nie pomaga alkohol a nawet tabletki na potencję od lekarza (nie jakieś z internetu) jak po prostu kogoś nie kocham to nie ma szans na seks nawet jak tego pragnę to nerwy zrobią swoje.

Gość gość
Wiem o czym piszesz, też tak kiedyś miałem z tą różnicą że chciałem zdradzić swoją dziewczynę. Byłem na imprezie fajna laseczka zaczęła się przymilać pod jarałem się (w pełni gotowości na baczność) a jak już przeszliśmy do konkretów to stres itp. i opadł. Długo ustami pracowała, ściskała mnie za rękę (pomagało) i powoli się podnosił ale zanim go przenieśliśmy do dziurki znów opadał. Też miałem doła ale zapamiętałem że najpierw byłem ostro pod jarany - twardy jak beton. Załatwiłem sobie innym razem viagre (prawdziwa nie tam jakieś suplementy z neta) i pomogło bo jak już raz staną to nawet stres go nie położył. Tylko trzeba wcześniej łyknąć co najmniej 30min.