Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 miesiące 2 tygodnie a jedzenie

Polecane posty

Gość gość

Witam!szukam mądrych rad jak zacząć wprowadzać do diety curki zupy i czy juz?Córka jest na mleku modyfikowanym,dostaje herbatkę i deserki z hipa banan z jabłkiem.Dziś byłam w sklepie i zwariowalam,bo jest tak duży wybór zup po 4 mieciacu.naprawdę nie wiem,czy podać ziemniak z dynia czy młoda marchewka z ziemniakiem i ile? Łyżeczkę,pół sloiczka? Kompletnie mnie to skolowalo.proszę o mądre rady mam doświadczonych w tym temacie,dzięki wielkie

Gość gość
spróbuj sama ugotowac jej marchewke i podac. POtem ziemniaka, potem dynie. Jak będzie okay, to zmieszaj marchewka+ ziemniak itd. Ja bym nie zaczynała od słoiczków no ale zrobisz jak uważasz. Powodzenia

Gość gość
No właśnie lepiej zaczynac od sloikow ze wzgledu na to ze sa lepiej przebadane niz marchewka z bazaru. Ale to juz twoja decyzja. Zaczynaj od jednoskladnikowych. Jak dziecko cos uczuli to będziesz od razu wiedziala co a nie sie zastanawiala. Na pocztku ja dawalam przez trzy dni po trzy luzeczki nowosci i jak nie bylo reakcji alergicznych to dawalam więcej lub wprowadzalam kolejne nowe warzywo lub owoc. I tak ze wszystkim.

Gość gość
No ja raczej stawiam na sloiczki,wiele na ten temat czytałam i faktycznie zgadzam się z poprzedniczka,