Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 28lat i wyznam wam ze

NIGDY nie bede uprawiac seksu bo ...

Polecane posty

1/ mam brzydka cipke, nieladne piersi, nie bedzie mnie zaden idiota ocenial czy porownywal do swoich idealow-prostytutek 2/ nie mam doswiadczenia, nie jestem i nie zamierzam byc kur/wa w lozku 3/ faceci nie maja uczuc, traktuja kobiete jak pojemnik do spuszczenia sie, nie szanuja kobiety 4/ faceci wykorzystuja kobiety, chca tylko zaliczyc i spier/dalaja 5/ nie zamierzam zaspokajac faceta tylko dlatego by ze mna byl . bez odwolania!

Gość gość
no racja !!!

Gość gość
dodaj jeszcze pkt. 6/ nie mam zielonego pojęcia o facetach i o relacjach damsko-męskich, jestem brzydka i tak mnie nikt nie zechce, bo gdyby było inaczej, to miałabym zupełnie inne zdanie.

Gość gość
tylko faceci sami też ideałami nie są, więc nie przejmuj się swoim wyglądem. żaden z moich byłych nie był piekny, tylko takie brzydale albo przeciętniaki i to bardzij oni sie powinni wstydzić swojego wyglądu niż ja.

Gość gość
A ja bym Ciebie chciał na seksie mi nie zależy jak kobieta jest wartościowa to i do ślubu mógł bym czekać, chcę związku który narodzi się z przyjaźni, nie pójdę z kobietą do łóżka jak nie będę się czuł kochany :). Jak widzisz nie każdy taki jest, ale takich jak ja jest może 1 procent.

Gość gość
i nie musisz sie w lozku godzic na to co ci nie odpowiada, naprawdę, wyluzuj. Nikt cie nie zmusza do anala ani polykania spe\rmy

Gość Nowoczesny tradycjonalista
Zobaczysz JEDEN RAZ kuktasa na żywo to zmienisz zdanie :D:D:D

Gość gość
u mnie tak: pkt1 mały biust (10cm rożnicy) to seksualne kalectwo pkt3 zgadzam się i dotyczy to brzydkich i ładnych kobiet, tutaj trafiłas w sedno

Gość gość
ale ja nie szukam sexu a dla mnie biust nie ma znaczenie licza sie dla mnie uczucia i serce

Gość gość
kolejna co leciała na dupków a teraz uważa, że każdy taki jest

Gość gość
Weźmiesz jednego do rączki, a potem do buzi. I już samo dalej pójdzie. :-D Po pierwszym orgaźmie będziesz żebrać o następny. :-D

2014-05-19 20:58:33 gość kolejna co leciała na dupków a teraz uważa, że każdy taki jest x a ty co? typowy bierny prawik, ktory nawet nie potrafi odezwac sie do dziewczyny i przelewa swoje frustracje na innych:O

Gość gość
Oj tam, oj tam. Ja znalazłam takiego, dla którego jestem królowa. Wg mnie mam brzydka cipke. A on za każdym razem powtarza ze jest boska i mu mocno na jej widok/ dotyk staje. Cycki mam wg mnie ok a wg niego z******te. Nie uważa mnie za materac, ani nie chce sie tylko spuszczac. Kocha mnie na codzień i od święta. P.s. Jest moim mężem. Sa tacy jeszcze . Tylko dobrze szukaj.

wasze zalosne wymadrzenia nawet nie maja uzasadnienia ani argumentacji, wiec nic zupelnie nie wnosza do tematu, zasmiecaja kazdy temat na Kafe ... zdanie sfrustrowanych prawikow, ktorzy nic nie potrafia osiagnac malo kogo interesuja, bo nie jestescie dobrym przykladem, nie macie ani wiedzy ani doswiadczenia w relacjach damsko-meskich, a jedyne co robicie, to powtarzacie jak zdarta plyta "nie kazdy taki jest", uwazacie sie za jakichs wyjatkow, choc nie potraficie nawet dowiesc racji swoich slow, wasze slowa jeszcze sie nie przeniosly nigdy na czyny, wiec zupelnie nic nie znacza

skoro planowałaś iść do łóżka z oceniającym idiotą, to faktycznie lepiej, że nie pójdziesz wcale ;) - ale jeśli kiedyś kogoś pokochasz z wzajemnością, to zaczniesz zupełnie inaczej patrzeć na te sprawy - czego ci życzę ;)

Alicja Donnikova - Wielokrotnie byłam zakochana, natomiast facetom przechodziła owa 'miłość' wraz z nadejściem wiosny. Mam za duże doświadczenie z mężczyznami, za duzo poznałam mężczyzn, za dużo widziałam związków, za bardzo znam mężczyzn, żeby zmienić zdanie ot tak na ich temat.

Gość gość
1/ mam brzydka c*pke, nieladne piersi, nie bedzie mnie zaden idiota ocenial czy porownywal do swoich idealow-prostytutek - masz z******te kompleksy i probujesz to sobie tluamczyc tym, ze faceci tylko oceniaja 2/ nie mam doswiadczenia, nie jestem i nie zamierzam byc kur/wa w lozku - nie masz doswiadczenia bo zaden cie nie chcial i zadnemu nie dalas, bo masz niska samoocene 3/ faceci nie maja uczuc, traktuja kobiete jak pojemnik do spuszczenia sie, nie szanuja kobiety - bzdura! znam mase wartosciowch facetow, ktorzy kochaja swoje dziewczyny i zony, sa wrazliwymi ludzmi 4/ faceci wykorzystuja kobiety, chca tylko zaliczyc i spier/dalaja - chyba jakies masz kiepski doswiadczenia, mozliwe ze jakis cie kopnal w d**e i teraz wszyscy faceci sa beee 5/ nie zamierzam zaspokajac faceta tylko dlatego by ze mna byl . bez odwolania! uwierz mi ze mezczyzni nie wiaza sie z kobietami tylko dla seksu, bez zwiazku tez moga zaliczac

2014-05-19 21:27:45 gość - dlatego wlasnie nie zamierzam uprawiac seksu, zeby nie byc przedmiotem do zaliczenia

Gość gość
to nie uprawiaj. twoja strata, a sadzac po twoim podejciu do mezczyzn - zysk dla nich. szczescia zycze!

Gość gość
wstąp do zakonu,żeńskiego ma się rozumieć