Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna asia

kg przybywają jak je zgubić

Polecane posty

Gość goscinna asia

Witam :-) mam 31 lat męża dwójkę dziec****eska auto i dom :-) niby wszystko ok ale jednak niewszystko jest ok od pewnego czasu od ok 7 miesięcy tyje ważę już 90 kg a jem tak jak zawsze nic mniej i nic więcej jestem dość aktywna a mimo to waga rośnie niewiem dlaczego byłam u lekarz zlecił badanie krwi które niewykazało nic co powodowałoby tak nagłe tycie nie mam tarczycy cukrzycy itp zalecił mi wizytę u dietetyka tak w nawiasie to jak bym niemiała na co kasy wydawać tylko na kosztowne wizyty u dietetyka no ale kazał to pójdę a zastanawiam się czy niewspomóc się jakimiś suplementami w mojej walce z tym co się ze mną dzieję co wy byście mi doradziły proszę o pomocne komentarze za każde inne dziękuje pozdrawiam was serdecznie

Gość SylwiaFilkusik
Polecam Ci przejście na catering dietetyczny Pyszna Dieta i trochę więcej ruchu i efekty sie pojawią

Gość Angella89
Moim zdaniem pomysł z takim cateringiem jest spoko, tym bardziej że masz kasę

Gość gościnna asia
Z tym cateringiem to lipa mieszkam na wsi do miasta mam 15 km a i tak tam niema takich firm które świadczą takie usługi a to że mam dom i td to nieoznacza ze mam kupe kasy i mogę je wydawać na cateringi itp mam kredyt iipoteczny więc mam na co wydawać kasę którą jak twierdzicie mam za takie komentarze dziękuje

Gość buzimaniaczka
Ale komentarz ja pidole to że Asia ma dom auto i dzieci to zaraz myślicie że ma kase na wszystko przecież są kredyty a sama nawet potwierdziła że ma kredyt hipoteczny więc wiadomo że kasa a napewno większa częśc kasy idzie na raty więc koleżanka walneła niezłą gafę z tą kasą a ten catering to tanie niejest a napewno jest przereklamowane ja nieznam żadnych wspomagaczy ale trzymam kciuki za twoją walkę z kg powodzenia Asiu :-)

Gość angellinna
Perfect Diet polecam, mają fajne jedzenie, dowożą pod wskazany adres jedzenie codziennie, poza tym w ramach ich diety są konsultacje z dietetykiem bezpłatne

Gość gościnna asia
Dziękuje za wasze popady i proszę o więcej:-) przypominam że w mojej okolicy niema cateringu dietetycznego najblizszy jest w Poznaniu to jakieś 45 km od mojej miejscowości więc lipa odpada koszt dowozu przebija koszt dania więc za catering. Dziękuje a jeśli chodzi o zieloną kawę to już kiedyś próbowałam i nie pomogła :-/ znajoma poleciła mi picie wody z octem jabłkowym ale niewiem czy to pić a moze wy macie z tym doświadczenie pozdrawiam papa

Wymień jak wyglądają Twoje posiłki, w jakich godzinach są spożywane. Napisz też jak wygląda Twoja aktywność fizyczna każdego dnia. Będzie o wiele łatwiej pomóc.

Gość gość
Jem ok4 posiłki dziennie w większości są to lekkie dania unikam ziemniaków dań mącznych tłuszczy oraz słodkości i wód gazowanych tego unikam najbardziej lubię jeść ryby i drób oraz sałaty to uwielbiam zupy niezabielam ani smietaną ani mąką nie piję kawy bo nielubię alkochol raz na ruski rok jeśli chodzi o sport to rolki oraz bieganie tym bardziej teraz gdy mieszkam na wsi gdzie wokół same lasy po prostu aż chce się biegać po lesie z siłowni nie kozystam bo jestem po niedawnej operacji nadgarstka to tyle nic mniej nic więcej

Gość gość
Przepraszam za błędy:-)

Gość gościnna asia
Przepraszam za błędy :-) i za wpis z błędnym linkiem ale jakoś dziś moje szare komórki szwankują :-)

Gość gość
moim zdaniem jestes leniwa! Wolisz placic za suplementy,liczac na efekt bez wysilku niz zaplacic za wizyte u dietetyka. Wyjdzie tyle samo albo i dietetyk taniej:) Ale grubaski kupuja tonami suplementy coraz to nowe i codziennie staja na wadze w oczekiwaniu na cud :) wez sie za siebie bi zaraz zalozysz temat ze maz sie za sasiadka oglada

Gość gościnna asia
Nie jestem leniwa a do dietetyka jestem umówiona na wtorek !

Gość dawna kafeteranka
Cześć Asiu :-) dam tobie dobrą rade idz do dietetyka albo przejdź na inne forum z własnego doświadczenia wiem że tu na kafeteri ci niepomogą sama 2 lata temu szukałam tutaj pomocy w tej samej sprawie co ty i pisano mi to samo co tobie że jestem leniwa że mam ruszyć dupsko rtp zero pomocy i konkretów same obelgi tak mnie zdołowali że myślałam że dla mnie niema pomocy ale spotkałam na swojej drodze chłopaka który za rok będzie moim mężem i to on pomógł mi w walce z moją wagą oprócz biegania i lekkich posiłków zarzywałam EDIXAL i on masował moje ciało ugniatając je mimo że mnie to bolało dałam radę dziś ważę 63 kg i jestem dumna z tego osiągnięcia schudłam 18 kg i jest ok ja tobie życzę powodzenia ale wątpie żeby tutaj ci pomogli

Gość gość
A szukałaś czegoś w aptece ja kiedyś brałam tabletki therma line efekty były zadowalające

Gość FitnessMama
ja pikole, ale podejscie. Dzis swiat zostal spaczony, 40mln ludzi u nas w Europie nie ma co jesc, gloduje i cierpi ubostwo a tu lasencja z wielka dupa pyta o rady jak nie tyc, noż ja... mniej jesc, proste. Widac nie masz co robic skoro jesz za duzo, podjadasz, nie kontrolujesz tego, moze zajadasz emocje, masz nudna prace lub siedzisz w domu, moze maz Cie nie zauwaza-powodow podzerania i otwierania co chwile lodowki moze byc wiele. Prosta rada - jedz 3 posilki dziennie, bez cudowania. Zadnego jedzenia pomiedzy. I zajmij sie czyms sensownym. Masz dom, dzieci to juz masz co robic. Jak jeszcze pracujesz to tym bardziej. Nie widze problemu jak grubas 90 kilowy moze miec klopot ze schudnieciem? Jesc mniej i robic dobrze swoje zajecia dzienne. A jak nie dziala to lepiej zamiast wydawac kase na dietetyka udac sie do psychologa, byc moze problemem nie jest jedzenie tylko klopoty, maz, praca itp i dlatego sie objadasz...

Gość gość
No i stało się byłam dzisiaj u dietetyka i wiecie co kasa wyrzucona w błoto diete którą mi zaproponowała to ja mam na codzień to co ja jiem to to samo ona mi kazała jeść no morze pozatym że mam używać dużo tymianku i cytryny zamiast oleju to używać oliwy z oliwek zakazała mi jeść pomidory oraz sery używać mąki razowej i jeść sałate skropioną sokiem z cytryny i oliwą z oliwek i mam pić wodę z imbirem i jego mam też dodawać do potraw no i tyle no będe się do tego stosować ale jakoś tak bez szału i entuzjazmu . . . . A pani z góry nie dziękuje za ten wpis który dla mnie jest obrażający

Gość gościnna asia
No i stało się byłam dzisiaj u dietetyka i wiecie co kasa wyrzucona w błoto diete którą mi zaproponowała to ja mam na codzień to co ja jiem to to samo ona mi kazała jeść no morze pozatym że mam używać dużo tymianku i cytryny zamiast oleju to używać oliwy z oliwek zakazała mi jeść pomidory oraz sery używać mąki razowej i jeść sałate skropioną sokiem z cytryny i oliwą z oliwek i mam pić wodę z imbirem i jego mam też dodawać do potraw no i tyle no będe się do tego stosować ale jakoś tak bez szału i entuzjazmu . . . . A pani z góry nie dziękuje za ten wpis który dla mnie jest obrażający

Gość gościnna asia
Przepraszam za błędy to chyba ta pogoda :-) tak na mnie działa że z błędami piszę

Gość gość
witam cię a więc już wiesz o co chodzi co i jak więc do dzieła napewno ci się uda będe tu wpadać aby obserwować twoje efekty zmagań papa powodzenia napewno dasz padę !!! !!

Gość SylwiaFilkusik
Taki catering to fakt może nie opcja dla każdego, tym bardziej skoro nie mieszkasz w większym mieście. Ale trzymam kciuki żeby ci się udało. Przy odchudzaniu trzeba ogromnej wiary w siebie, motywacji i cierpliwości, łatwo nie jest ale jeśli się czegos bardzo chce to na pewno się uda.