Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biore sie za siebie

Polecane posty

Gość gość

w ciągu ostatnich 2 miesięcy przytyłam strasznie - ubrania o 3 rozmiary do góry.... nie wiem jak zabrać sie za siebie, co robić i jak żeby szybko wrócić do normy. może jakieś pomysły??? Mam zamiar tutaj zapisywać przez najbliższych kilka dni co jem i w jakich ilosciach żeby wiedziec jakie popelniam błędy i czego powinnam sie wystrzegać licze na was, na jakieś dobre rady itp

Gość gość
dietetyk bierze za porade 100 zl pozdrawiam

Gość gość
jakby był w moim ieście to udałabym sie

Gość gość
trzy rozmiary w tak szybkim czasie sporo... czy to czasem nie jojo? Odchudzalas sie wczesniej?

Gość gość
tak wiem, że dużo odchudzalam sie 2 lata temu zgubilam 20 kilo, ale to przybieranie spowodowane jest lekami jakie zaczełam brac 2 miesiace temu. poczytalam w necie że wszysycy pisza ze mocno tyja po nich, masakrycznie woda sie zatrzymuje, a

Gość gość
Hej ja też się biorę i to ostro bo dopiero teraz sobie uświadomiłam że zostało mi 4 miesiące do wesela a muszę schudnac 10kg no jak by było 15było by cudownie na początku przez 3dni dieta jabłkowa a pozniej zdrowe odżywianie no i dużo ćwiczeń biegi rower skakanka dam radę muszę

Gość poducha1999
Ja doszłam do wniosku że na samej diecie nie dam rady schudnąć.Dokupiłam sobie Foreverslim.Teraz jest znacznie lepiej dieta nie jest już teraz taka straszna przynajmniej nie jestem wiecznie głodna a waga zaczęła spadać szybciej.

Gość zocha2
Dziewczyny, nie ma szans, żeby opierając się tylko na intensywnych ćwiczeniach i kilku zmianach w diecie schudnąć ponad 10 kg bez efektu jojo. Odchudzanie to proces wieloetapowy, oczywiście jeśli mówimy o odchudzaniu zdrowym i skutecznym, gdzie efekty pozostaną na dłużej niż tylko 2 - 3 miesiące. Ważnych jest 6 kroków do szczupłej sylwetki. W tym miejscu każdy z tych 6 etapów został szczegółowo przedstawiony. http://supershape.pl/

Gość gość
Właśnie że ruch to najlepszy sposób na schudnięcie więc nie reklamuj byle czego bo i tak każdy kto zna podstawy biologii ma na ten temat zdanie...

Gość angellinna
Wybierz się do dietetyka!! Jedyne skuteczne rozwiązanie. Wejdż na Perfect Diet u ich konsultacje z dietetykiem masz przez cały czas trwania diety

Witam! Nadwaga jest wynikiem nadwyżki kalorii, a więc aby się jej pozbyć musisz stworzyć tak zwany deficyt kalorii. Dodatkowo bardzo ważne są regularne ćwiczenia i to o średniej intensywności - pamiętaj, że aby schudnąć należy ćwiczyć długo, ale lekko. Regularne posiłki o odpowiedniej ilości kalorii nie powodują napadów głodu, aby wspomóc kuracje warto wziąć pół godziny przed posiłkiem tabletkę Appetite Control. W razie pytań służę swoja pomocą. Agnieszka Domańska _________________ Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Gość Frankyy
Pani Agnieszko, czy mogłaby Pani powiedzieć coś więcej na ten temat? jak te tabletki Apettite control działają? Ile razy dziennie mogę przyjmować je przed posiłkiem?

Gość gość
Nie wierzę, znów to samo, następna musi zrzucić nadwagę i zaczyna od żarcia... te tematy to chyba zakładają jakieś niewydarzone dietetyczki, naganiają sobie frajerki... 100 zł by chciała za poradę, chyba ją p******* :P

Gość nowalijka2
Ja też się biorę. Ćwiczę regularnie od miesiąca, zażywam produkt Slimcea i już udało mi się zrzucić 4,5 kg więc jestem mega zadowolona! :)

Witam! Frankyy Appetite Control by Aqua Slim to kapsułki o specjalnie dobranym składzie. Ich aktywnym składnikiem jest glukomannan pochodzący z korzenia rośliny zwanej Amorphophallus konjac, tradycyjnie uprawianej w Azji. Glukomannan wypełnia żołądek i daje uczucie sytości. Dzięki temu nie odczuwasz głodu. Zawierają one także chrom, który przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu makroskładników odżywczych oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu glukozy we krwi. Prawidłowe dawkowanie to 3 g (6 kapsułek) dziennie, w trzech dawkach po 1 g (2 kapsułki) każda, z 1 lub 2 szklankami wody, przed posiłkiem. W razie pytań służę swoja pomocą. Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Gość gość
biegaj, jedz zdrowo, kup jakiś suplement np Appetite Control. Myślę, że powinno wystarczyć