Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróxbelek

bolaly was piersi w pierwszym miesiacu ciazy?

Polecane posty

Gość wróxbelek

chodzi mi o to czy czulyscie się tak NORMALNIE JAK PRZED okresem a po kilku dniach okazało się ze jesteście w ciąży????

Gość gość
tak

Gość gość
To byl u mnie pierwszy objaw. zbiegajac po schodach stwierdzila, ze piersi bola bardziej niz zwykle przed okresem

Gość gość
nie bolały

Gość gość
Bolaly

Gość gość
nie bolały bo nigdy mnie przed okresem nie bolały. No, raz bolały ale okres nadszedł jak zawsze. A gdy zaszłam to nie bolały w żadnej ciąży.

Gość gość
bolały ale dużo później, jakoś po 7 tygodniu

Gość gość
Mnie zawsze bolaly przed okresem, tak ze mialam problemy zeby zejsc szybko po schodach, mialam inne staniki na ten okres, ciasniejsze. W ciazy bolal mnie brzuch jak na okres, a piersi NIC. Moze tylko troszeczke, ale naprawde minimalnie. Wogo,e podczas ciazy piersi mi sie mie zmienily, ani sie nie zwiekszyly i nawet jak doszlo do karmienia piersia to wygladaly zupelnie tak samo jak przed ciaza. Kazda ciaza jest inna, tak samo jak nie ma dwuch takich samych osob.

Gość gość
bolały myślałam że na okres, okres nie przyszedł :) jestem w 7 tyg ciąży nadal bolą :)

Gość gość
bolaly , przed okresm na kilka dni przed , natomiast jak sie okazalo ze jestem w ciazy to bolaly poltora tyg wczesniej

Gość alinnkaa
normalnie przed okresem nie mam problemów z piersiami a przed ciążami ból piersi był konkretny. Do tego tkliwość i nabrzmienie-to był jeden z pierwszych objawów przy obu ciążach, oprócz tego miałam mleczne wodniste upławy/na które brałam/ lactovaginal/ i ogólnie byłam zmęczona, senna.