Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyzyc za 2500 tys

Polecane posty

Gość gość

Rodzina trzyosobowa

Gość sewereczka
2500 na czysto po opłaceniu opłat?

Gość gość
jak wyżyć za 1800 brutto ?

Gość gość
przeprowadz sie na bora-bora tam nie placisz za wynajem dala ci bozia raczki to szalas se sam zbudujesz :classic_cool:

Gość gość
debil się zastanawia jak wyżyć za UWAGA: 2500 tys=2500 000=2,5miliona :O

Gość gość
Plus oplaty 300 zl czynsz 70 telewizja z internetem i co grugi miesiac prad 200 zl

Gość gość
Moze macie pomysly na jakies tanie obiady

Gość gość
no za 2,5 miliona to możesz żyć z samych odsetek jak król :classic_cool:

Gość gość
1800 brutto ile to netto?

Gość gość
blagam... ja mam 600 zl po oplaceniu rachunkow... mam male dziecko

Gość gość21lat
ja mam tysiaka na oplaty i zycie ale fakt na jedna osobe tylko i zyje:)

Gość gość
Ja mam małe dziecko i 700zł na czysto. Mieszkam z rodzicami 28 lat po studiach i żyję. Jak bym miała 2,500zł to bym Boga po nogach całowała.

Gość gość
Zgadza się , ja mam dwójke dzieci i jestem sama i mam 1000 zł na zycie he he

Gość gość
Autorze od tematu wiele rodzin wielodzietnych w Polsce nie wie jak wyżyć za minimalną pensję a Ty masz 2500 tys? Dobrze musisz oszukiwać ?

Gość gość
A czemu musi zaraz oszukiwać , sa prace że mozna tyle zarobić np w gastronomii

Gość on29wwaaaaw
a ja mam 3 tys i nawet mnie nie stac by utrzymac 20 letni samochod.Cala ta kasa jest tylko dla mnie a pomimo tego na minusie koncze miesiac.Na wczasach nie bylem od roku.wynajmuje kawalerke w waw. Jak ktos ma mniej to chyba szamie tynk ze ściany.Ludie k...zarabiam z***b..na srednia krajowa a musialem zaczac zbierac puszki.

Gość gość
To co ty kawior wp*****lasz ze za 3 tysiaki nie potrafisz sie utrzymać ? Człowieku ja mam 1000 zł na 3 osoby i zyję , jem na co mam ochotę

Gość gość
My mamy 1200 po opłatach, też 3 osoby, na ubrania i dobre jedzenie starcza. Ubrania i jakieś tam przyjemności, kosmetyki, książki.

Gość gość
To ja Cie prosze 1000 zl? Wez kup rzeczy dxieviom chocby buty utrxymaj auto wyjedz z dziecmi latem na wakacje chocby nad jezioro....za co.

Gość gość
Auta nie mam , a moje dzieci jeżdzą na wakacje nie ma z tym problemu . a jezeli chodzi o ubrania to kupuje im zawsze cos co miesiac i nie odczuwam tego gdybym musiała wydać naraz kilka stówek .I wyobraż sobie że nawet stac mnie np na nowe firanki czy dywan lub jakas pólka fakt faktem musze odłozyć by sobie to kupić ale zyję bo muszę .Jakbym miała 3 tysiace to bym jak królowa żyła

Gość gość
jak mi ktoś powie że mu na 3 osoby starczy 1200zł na jedzenie i ubrania,jeszcze kosmetyki ? to chyba zera nie dodał już tylko te 1200 podzielić na 30 dni to jest 40zł co kupisz dobrego do żarcia na cały dzień za 40 zł na 3 osoby? no na jedzenie wystarczy,może i papier toaletowy ale na ciuchy to już nie uwierzę

Gość gość
my mamy 3300 w porywach 3500 jak premia większa żeby zrobić w domu remont i kupić samochód ( 12 letni)musiałam wyjechać do Włoch opiekować się babcią wiem, ktoś powie że ludzie mają jeszcze mniej i żyją ale na litość, jak żyją? albo w sklepie na kreskę albo zapożyczeni u rodziny bądź sąsiadów albo mają gospodarstwo (kury, świnki i mleczko od krowy) lub takową pomoc ze wsi nikt mi nie powie że za 1200 zł żyje i mu starcza, bo nie starcza!!!

Gość pani lady
za 40zł to można kupić jedzenia na 3 dni na 3 osoby paniusiu :O

Gość gość
pani lady, wylicz co możesz kupić na 3 dni za 40zł i nie jestem paniusią, wiadomo jednego dnia wydaję 10 zł ale następnego i 80 zł zależy co się kupuje

Gość gość
tak sobie myślę ile mi idzie pi razy drzwi: na 3 dni wersja minimo śniadanie: kostka masła ok 5zł 2 mleka 5zł 6 bułek 6zł serek biały 3.5 miód 3zł obiad ziemniaki : 4zł zł mięsko ok 15zł sałatka 0k 5zł kolacja lekko 10zł pies 15zł już jest ok 70 zł + owoce,jogurty,lody sezonowo+ chleb,wędlina,napoje,kawa,herbata,cukier,sól,olej,śmietana,ryby wiadomo że nie codziennie ale to rozbija się na codzienne wydatki

Gość gość
nie ma mozliwosci zeby wyzyc za 1200 zl miesiecznie

Gość gość
zależy ile kto je. My mamy z 5 tys z mezem i dzieckiem. Ale wydajemy naprawde malo na jedzenie. Raz w miesiacu porzadne zakupy - miesa, makarony, ryze, kasze, delmy, chemia, kosmetyki - 400 zł i co 4 dni jakieś 20 zł na dokupowanie (szynki, sery, chleb)

Gość gość
ość zależy ile kto je. My mamy z 5 tys z mezem i dzieckiem. Ale wydajemy naprawde malo na jedzenie. Raz w miesiacu porzadne zakupy - miesa, makarony, ryze, kasze, delmy, chemia, kosmetyki - 400 zł i co 4 dni jakieś 20 zł na dokupowanie (szynki, sery, chleb) x x czyli idzie wam na jedzenie,chemię i kosmetyki na 3 osoby 700zł ?? no to ja nie umiem kasą tak rządzić

Gość gość
za 20 zł szynka,sery,chleb na 4 dni? weźcie przestańcie pitolić bo kichy się wywracają jakie ty sery kupujesz