Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy co najmniej dwójki dzieci czy zagłosujecie za tydzień na PIS

Polecane posty

Gość gość
Zagłosuje na PO, bo tylko oni moga coś zdziałać dobrego Kaczynski rozpeta wojne z Rosja, obludny , msciwy kurd**el/

Gość gość
Shug Avery...gdyby Korwin-Mikke dostal sie do Europarlamentu, bylby to jeden z piekniejszych dni dla Polski. Zgadzam sie i popieram program w calosci. W TV bardzo czesto pokazuja zaledwie czesc wypowiedzi JKM ( o ile juz to robia). I tak- jestem kobieta!!! Polecam zapoznac sie z programem tej partii doglebniej. Widzisz, ja na przyklad chcialabym nie pracowac i uwierz mi wiele kobiet by nie chcialo ale musza...zeby jakos zyc wiec nie dosc, ze pracuja to i tak najczesciej to one przy garach siedza! Prawo wyborcze? a po coz mi one? Nie chce demokracji wiec i glosowac nie bede musiala. Czy ktoras z Was drogie forumowiczki wziela pod uwage partie inna niz PiS czy PO? Patrzycie na te za przeproszeniem sondaze, widzicie dwa najwyzsze slupki z poparciem dla ww partii i jestescie swiecie przekonane, ze jedna z nich musi wygrac...i tak wybieracie pomiedzy tymi dwoma w nadziei, ze wygra mniejsze zlo. Zaglosujcie (oby ostatni juz raz) na partie, ktora jeszcze nie rzadzila!!! A na kogo zaglosujesz Ty, Shug Avery? Polecam rowniez wczorajszy odcinek ''Kropki nad i'', Olejnikowa malo z krzesla nie spadla lolz Polecam tez posluchac Cejrowskiego...kapitalny koles

Gość gość
Shug Avery...gdyby Korwin-Mikke dostal sie do Europarlamentu, bylby to jeden z piekniejszych dni dla Polski. Zgadzam sie i popieram program w calosci. W TV bardzo czesto pokazuja zaledwie czesc wypowiedzi JKM ( o ile juz to robia). I tak- jestem kobieta!!! Polecam zapoznac sie z programem tej partii doglebniej. Widzisz, ja na przyklad chcialabym nie pracowac i uwierz mi wiele kobiet by nie chcialo ale musza...zeby jakos zyc wiec nie dosc, ze pracuja to i tak najczesciej to one przy garach siedza! Prawo wyborcze? a po coz mi one? Nie chce demokracji wiec i glosowac nie bede musiala. Czy ktoras z Was drogie forumowiczki wziela pod uwage partie inna niz PiS czy PO? Patrzycie na te za przeproszeniem sondaze, widzicie dwa najwyzsze slupki z poparciem dla ww partii i jestescie swiecie przekonane, ze jedna z nich musi wygrac...i tak wybieracie pomiedzy tymi dwoma w nadziei, ze wygra mniejsze zlo. Zaglosujcie (oby ostatni juz raz) na partie, ktora jeszcze nie rzadzila!!! A na kogo zaglosujesz Ty, Shug Avery? Polecam rowniez wczorajszy odcinek ''Kropki nad i'', Olejnikowa malo z krzesla nie spadla lolz Polecam tez posluchac Cejrowskiego...kapitalny koles

Gość gość

Gość gość
Ja też jestem za JKM!!! tvp pokazuje tylko wypowiedzi wyrwane z kontekstu, po to by go zniechęcić. On jest chyba jedynym facetm który docenia ciężką pracę matek wychowujących dzieci - kiedyś gdzies powiedział że jest pełen podziwu jak matka może tyle wytrzymywać z dzieckiem. On nie jest głupi, chce trochę odciąć świń od koryta redukując liczbe polityków, jest zdania że lepiej mniej dać ale większej liczbie osób, moim zdaniem najmądrzejszy z tej całej bandy

Gość gość
aaaa i dla mnie ogólnie całe wybory to wybór między kiłą a hivem, jedno gorsze od drugiego

Gość gość
jestem mama jednego dziecka, drugie w drodze. zagłosuje na pis, bo zawsze na nich głosuje ;)

Gość gość
Nie chcesz glosowac, nie chcesz pracowac, chcesz byc traktowana jak czlowiek gorszej kategorii to proponuje przeprowadzke do Arabii Saudyjskiej :)

Gość gość
widać jaka jest świadomość kandydatów (i głosujących) w tych wyborach. to są wybory do EUROPARLAMENTU!!!! jakie dodatki na drugie dziecko w Polsce? jaka likwidacja ZUSu czy zmiany podatkowe?? to nie są te wybory!!!!

Gość gość
Cejrowski jest super koleś. :p Pamiętam jak przed ostatnimi wyborami nazywał prawdziwymi Polakami bandytów zwanych również kibolami. Ale pieniądze nie śmierdzą, żeby zdobyć głos wyborcze warto się po przymilać również kibolom. :o A co się zmieni w sprawie pracy kobiet jeżeli K***in Mikke dostanie się do europarlamentu? Proszę mnie oświecić,

Gość gość
oczywiście, że na PIS zagłosuję, ryży rządzi już o 7 lat za długo, nigdy nic dobrego nie zdziałał, żadnej obietnicy nie dotrzymał, ryżego razem z tym jego gajowym maruchą od bulu i nadziejii powinni wywieźć z Polski na taczkach

Gość Shug Avery
A na kogo zaglosujesz Ty, Shug Avery? Polecam rowniez wczorajszy odcinek ''Kropki nad i'', Olejnikowa malo z krzesla nie spadla lolz Polecam tez posluchac Cejrowskiego...kapitalny koles xx Nie podjęłam jeszcze decyzji, najbliżej mi do planów gospodarczych i proeuropejskiego podejścia Twojego Ruchu. Natomiast w moim mieście kandyduje wspaniała babka, która niestety jest z PO (do tej pory nie wiem co ona robi w tej partii), poznałam ją osobiście, zgadzam się z jej poglądami i pewnie na nią zagłosuję, ale nadal się waham bo to jednak PO. Cejrowski, moim zdaniem, jest chamowatym bucem z ciasnym światopoglądem (mimo tego, że jest obieżyświatem) - co z tego, że używa fajnych powiedzonek? Przy ich pomocy przedstawia poglądy rodem z ciemnogrodu. Ale oczywiście, to tylko moja opinia, rozumiem, że do innych może przemawiać jego retoryka. Prawo wyborcze? a po coz mi one? Nie chce demokracji wiec i glosowac nie bede musiala. xx Przecież już dzisiaj możesz ze swoich praw wyborczych zrezygnować i nie iść na głosowanie. Ale dlaczego ja, ze względu na płeć, mam być moich praw pozbawiona? Jakim prawem pan w muszce chce mnie moich praw pozbawić?