Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neskafe2014

druga blada kreska na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość neskafe2014

Witam was dziewczyny, otusz wykonalam razem 5 testow ciazowe. pierwszy dwa dni po terminie miesaiczki z porannego moczu, widoczna druga kreska bardzo bladziusienka jakby cien jej. drugi test ciazowy, to samo, 3 test ciazowy elektorniczny pokazal ze w ciazy nie jestem, 4 test z dzisiejszego porannego moczu plytkowy, kolejny cien drugiej kreski ten sam test powtorzony dzis w poludnie ani sladu kreski. czy ktoras tak miala bedac w ciazy ? dodam iz nie mam okresu 9 dni juz, kochalam sie bez zabezpieczenia z finalem w srodku. Piersi sa tkliwe od dnia kiedy okres mial przyjsc ...miesaiczkowalam do tej ory regularnie. ja juz nie wiem co o tym sadzic.pomozcie prosze

Gość gość
mialam tak samo. idz zrob badanie krwi beta hcg. po cic***juz gratuluje

Gość neskafe2014
bardzo bym chciala ale tu w anglii beta hcg nie robia :/ hmmm jakie mialas objawy jak moge wiedziec ?:) byly juz jakies ?:)

Gość gość
Zanim zaczniecie się bzykać trzeba pomyśleć wcześniej o konsekwencjach.Piszecie i pytacie o takie oczywiste sprawy że szok:D Widać że nie nasz doświadczenia taka jedna z drugą.Jedno co potraficie to tylko ciupciać się.

Gość neskafe2014
akurat w moim przypadku nie obawiam sie o to ze moge byc w ciazy bo bardzo bym chciala. nie znasz sytuacji nie oceniaj drugiego czlowieka . ;) to nie jest jasne bo testy razz wychodza tak a raz tak wiec jak moze byc jasne ?