sto_krotka78 0 Napisano Maj 19, 2014 Hej, co sądzicie o muzyce disco polo? mój mąż się zawsze ze mnie śmieje jak słucham tego typu muzykę, albo jak potańcuje do piosenek zespołu boys czy classic albo hitu ona tańczy dla mnie a wy co myślicie, to obciach w dzisiejszych czasach słuchać disco polo czy może jednak nie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2014 niby obciach ale jak są jakies imprezy to wszyscy w tany ruszają jak didżej puści "Ona tańczy dla mnie" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2014 dla mnie straszny kicz, nie znoszę, ale jak ktos lubi, niech slucha, obciachem jest kierowanie sie cudzymi gustami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2014 Jak słyszę te pożal się boże "hiciory" to mi się zbiera na mdłości. Nie cierpię, nie trawię, koszmarna muzyka i słuchanie tego jest dowodem totalnego bezguścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach