Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problemy z okresem

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem z okresem bo nie wiem już sama czy już powinien być czy mi się spóźnia czy jeszcze nie. mój chłopak dwa miesiace temu wyjechal za granice wiec raczej w ciąży nie jestem bo po jego wyjezdzie miałam okres 14.04 wczesniej miałam 10.03 wiec jest troche nie regularny. wpaść nie moglismy bo kochaliśmy sie w dni nie płodne a poza tym zabezpieczaliśmy sie . w tym miesiacu jeszcze nie ma , chociaż brzuch mnie pobolewa , nie wiem czy moze to byc zwiazane ze stresem czy jest jakis inny powód ze jeszcze nie mam.ale troche sie martwie z góry przepraszam za błędy i literówki

Gość gość
prosze piszcie jak macie pomysł dlaczego moge go jeszcze nie mieć

Gość gość
Wydaje mi się że jesteś ciut zestresowana i przejęta całą sytuacją,zdarza się że w zachwianiach regularnego trybu życia,przemęczenia,przygnębienia itp,itd okres może się opóżnić,sama piszesz że miesiączkowałaś raczej nieregularnie,wylózuj się i poczekaj parę dni a wszystko powróci do normy. pozdrawiam Magda

Wiesz, ja też kiedyś miałam problemy z okresem, u mnie było to w wyniku stresu, koleżanka mi poradziła aby wziąć gorącą kąpiel i polewać sobie duł brzucha prysznicem(bardzo gorącą wodą), nie bardzo w to wierzyłam ale kilka razy i zadziałało. Spróbuj może? Zawsze też możesz iść do ginekologa jeśli będzie to długo trwało, wypisze Ci tabletki na uregulowanie.