Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Bog istnieje ?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie. I dlaczego myslicie tak jak myslicie ?

Gość doraaaa
bog taki jak w biblii? nie. i biblia jest napisana przez ludzi- i to calkiem inteligentnych

Gość gość
To jaki Bog wg ciebie istnieje.

Gość gość
nie istnieje zaden bog 😴

Gość BlekitnyAniol
Tak... Bog istnieje ... i nie trzeba na to dowodow /... a dla niedowiarkow polecam poszukanie na yt filmikow o uzdrowieniach cudach itp... amen

Gość gość
jakby bóg nie istniał to skąd wziąłby się świat i ludzie .. myślcie to nie boli

Gość gość
moim zdaniem istnieje ale nie mam zamiaru nikogo przekonywać to czy ktoś wierzy czy nie to jest jego własna sprawa

Gość gość
Sorry ale smiesza mnie twierdzenia ludzi ktorzy na 100 % sa przekonani ze Bog nie istnieje. To naiwne i zalosne.

Gość doraaaa
temat rzeka i pewnie zara ktos zacznie zwymyslac. dowody? juz jedna mi tak kosmitow udowadniala choc jak doczytala o "auetntycznym" filmie to jej przeszlo. co do cudow i uzdrawiania ja wierze w sile umyslu. ze jestesmy w stanie sie leczyc. jestem w stanie zaakceptowac telekineze i intuicje jako kolejny zmysl choc niedoskonaly. nigdy w zyciu nie doswiadczylam obecnosci boga.

Gość gość
Naiwnym i żałosny jest wiara boga. Powinnaś zgłębić inne wierzenia, szczególnie buddyzm, mormonizm i chrześcijanizm prawosławny :P (najmniejsza cenzura)

Gość gość
Ani na kosmitow nie ma dowodow ani tym bardziej na istnienie Boga.

Gość doraaaa
eee wyskakuje mi ze uznali mi za spam a nie chce mi sie ponownie pisac. w kazdym razie nie- ja nie wierze.

Gość gość
Sorry ale smiesza mnie twierdzenia ludzi ktorzy na 100 % sa przekonani ze Bog istnieje. To naiwne i zalosne.

Gość gość
A po smierci ZONK. Bog istnieje i wszyscy bedziecie cierpiec debile. ja tez bede bo jestem grzesznikiem. Do zobaczenia w piekle złamasy

Gość gość
Na istnienie obcej rasy są setki dowodów. Nawet w Biblii katolickiej. :)

Gość gość
okaże się po śmierci

gość Sorry ale smiesza mnie twierdzenia ludzi ktorzy na 100 % sa przekonani ze Bog nie istnieje. To naiwne i zalosne. x a katolicy są na 100% przekonani że istnieje ha ha, bóg to wymysł mózgu człowieka

Gość gość
"Sorry ale smiesza mnie twierdzenia ludzi ktorzy na 100 % sa przekonani ze Bog istnieje. To naiwne i zalosne." . naucz sie czytac ze zrozumieniem idioto. Nikt nie moze mowic ze na 100 % Bog istnieje. Po to jest cos takiego jak WIARA.

Gość gość
"a katolicy są na 100% przekonani że istnieje ha ha" . Ale palnales glupote. katolice wierza ze Bog istnieje a nie ze sa przekonani na 100 % ze istnieje. Glupi jestes

naucz sie czytac ze zrozumieniem idioto. Nikt nie moze mowic ze na 100 % Bog istnieje. Po to jest cos takiego jak WIARA. x ale katolicy tak twierdzą że bóg na 100% istnieje

Gość pocałuj mnie w fiuta złamasie
i sama jesteś głupia jak but debilko, a co znasz wszystkich katolików na świecie idiotko

Gość gość
więc gdy obumrze mi mózg i skończą się ostatnie halucynacje z niedotlenienia to przestanę myśleć i czuć

Gość gość
nie, katolicy tak nie twierdza. Pewnie jestem glupim dzieciakiem ktory o religii wie tyle i ile ja o fizyce kwantowej.

Gość gość
gdy okaże się że nic nie ma to stwierdzę że jestem w czarnej d...pie a gdy okaże się że jednak istnieje Bóg i się myliłam, to stwierdzę jak wyżej....

Gość gość
hahahah tak myslalem. Juz zaczyna sie udowadnianie ze Boga nie ma i wyzywanie od idiotow. Zal mi was ludzie.

Gość gość
po co komukolwiek coś udowadniać ? co ma być to będzie a każdy niech wierzy w co chce