Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazda kobieta zasluguje na to zeby byc matka

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
czy kazdy dawca spermy zasluguje na miano ojca?

Gość gość
a czemu by nie? chce to ma i jej sprawa jak będzie się nim zajmować i co z nim zrobi

Gość gość
tak a bo co? co to za głupie pytanie?

Gość gość
nawet niepelnosprawna? ciezko chora/?

Gość gość
tak, a zwłaszcza taka jak mama madzi...

Gość Tasmanska
jestem kobietą i powiem ,ze nie zasługiwałabym na miano matki, rola macochy mnie przerasta momentami ( macocha to nie matka uprzedzam) a co dopiero mówić, jakby to było moje dziecko, normalnie pochlastałabym się z takim dzieckiem

Gość gość
mama madzi to spoko kobieta, po prostu nie wytrzymała z tą całą madzią, pewnie jej za bardzo w kość dawała, nie dziwię się kobiecie

Gość gość
19.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość nawet niepelnosprawna? ciezko chora/? x tumanie głupi a co niepełnosprawna czy ciężko chora kobieta nie może być matką??? powaliło cię do końca? według mnie taka idiotka jak ty nie powinna być matką bo co byś ty temu dziecku przekazała? swoje zwichrowane poglądy, lepiej żebyś się nie rozmnażała pomiocie idioty

Gość gość
do 21:53 jestem autorka i jestem chora, mam stopien niepełnosprawnosci i choruje przewlekle, stad moje pytanie.

Gość gość
też jestem kobietą - odpowiadam - nie, nie każda. Mnie macierzyństwo przerosło mimo iż urodziłam w wieku 30 lat, ze stabilizacją zawodową, finansową, mieszkaniową i uczuciową...Nie zasługuję na to żeby być matką. Dziecko mnie męczy. Wszystko się zmieniło. Na gorsze!!

Gość gość
A na co chorujesz?

Gość gość
gość do 21:53 jestem autorka i jestem chora, mam stopien niepełnosprawnosci i choruje przewlekle, stad moje pytanie. x w takim razie przepraszam, napisałaś to tak jakby tala osoba nie miała prawa nazywać się matką a to mnie oburzyło. ale dlaczego w ogóle takie pytanie zadałaś? bo rozumiem, że coś sobie wyrzucasz w związku ze swoją chorobą? nie potrzebnie, moja mam była niepełnosprawna i chorowała przewlekle, owszem być może i nie mogła mi do końca dać tego co inne matki ale w życiu bym nie pomyślała, żeby przez swój stan nie mogła zasługiwać na miano matki! wręcz przeciwnie była najcudowniejszą mamą jaką można było sobie wymarzyć. autorko proszę napisz coś więcej

Gość gość
choruje na rzs pragne miec dzieci ale boje sie ze nie podołam,

Gość gość
matkami nie powinny być kobiety niepełnosprawne umysłowo czyli chore psychicznie lub mocno zaburzone emocjonalnie i uczuciowo a poza tym nawet osoby bez rąk, na wózkach są rodzicami i świetnie sobie radzą był taki film dok. angielski na ten temat

Gość gość
no ok ale my zyjemy w polsce nie w anglii

Gość gość
jeśli masz rodzinę która cię wspiera, partnera który również popiera twój pomysł to czemu by nie spróbować? faktycznie borykasz się z bardzo ciężką chorobą, ale moja mama gdy mnie urodziła miała tylko jedno płuco choć też już zajęte chorobą, trzy operacje za sobą, nadciśnienie, chore serce, nerki i znaczny stopień głuchoty ale dzięki aparatowi słuchowemu nikt tego nawet nie zauważył, uważam że to był dla niej straszny wysiłek ale dała radę więc życzę i tobie żebyś dała radę. jeszcze raz przepraszam cię za poprzednie słowa ale na prawdę źle cię zrozumiałam, a jestem wyczulona na jakąkolwiek dyskryminację niepełnosprawnych osób. bądź dobrej myśli, rozmawiaj z lekarzami, twoje marzenie może się spełnić

Gość wifigdańsk
autrorko a co to za choroba?