Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam was kobietki Kochane,mam do was pytanie .29.04.2014 kochałam się ze swoim narzeczonym okazało się ze do końca czy możliwe jest zapłodnienie?zrobiła bym test ale za wcześnie ... miesiączki występują u mnie co 30-32 dni nieraz 42 dni... Proszę was o potraktowanie sprawy poważnie pisałam na innym, forum ale tam dziewczyny były wulgarne i nie miłe ,a myślę że wy będziecie całkiem inne pozdrawiam:)

Gość gość
Możliwe.

Gość gość
jest taka możliwość. A na przyszłość, sama możesz wyznaczać sobie dni płodne. Sa do tego specjalne testery np na ślinę. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę

Gość gościówa ówa
poczekaj do następnego okresu, jeśli bedzię się opóźniał a w dodatku zaobserwujesz objawy jak np senność, zmęczenie, huśtawka nastrojów, obrzmiałe i niezwykle bolesne piersi a nawet mdłości (chociaż to późniejszy objaw) to wtedy możesz podejrzewać ciążę. wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciążę. te które chcą nie moga, a te które nie chcą zachodzą :)

Gość gość
Teoretycznie był seks bez zabezpieczenia to ciąża jest możliwa, ale w praktyce wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Statystycznie przy współżyciu w dni płodne ZDROWA (!) para ma 25 procent szans na zapłodnienie, z tego i tak mówi się, że nawet 30 procent ciąż ulega poronieniu na bardzo wczesnym etapie, że kobita nawet o ciąży nie wie. A patrząc na twoje cykle widać, żę tak 100 procent dobrze z waszą płodnością nie jest i jeśli zależy ci na zajściu powinnaś odwiedzić lekarza.