Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość female20

Szukam męża:)

Polecane posty

Gość female20
gość myślę że nie jestem jedyna, która chce, aby posiadł ją i aby należała ciałem i duszą do jednego mężczyzny, czyli do swojego męża.

Gość gość
a i jeszcze jedno napiszcie czy ktoś się do Was odezwał za jakiś czas.Dobrze wiedzieć czy są tutaj prawdziwi mężczyżni czy fagasy;)

lepiej znajdź kogoś baaaardzo romantycznego do takiego seksu.

Gość female20
co masz na mysli Moorland?

Gość female20
chodzi ci o to że mam sobie poszukać romantycznego mężczyzny tylko do seksu?

Gość gość
czas juz na mnie ale na wszelki wypadek zostawie maila ;) lukasz151983@o2.pl szukanie kogos do sexu to ponizej mojej godnosci :)Jesli szukasz meza to zgodzie sie z toba w 100% to co piszesz w twoich wypowiedziach trudno sie z tym nie zgodzic

nie, ogólnie romantycznego, bo mało znam ludzi którzy tak widzą seks

Gość gość
kolega mi powiedzial ze seks to mozna uprawiac z prostytutka :) a z zona to mozna sie kochac romantycznie i namietnie wiec moorland raczej sie zamknij co ty tam wiesz

Gość gość
to pytanie czy stwierdzie petaku ? probujesz byc dowcipny czy cos w tym stylu albo madry ? to ci nie wychodzi

tylko mała złośliwość w odpowiedzi na wielce kulturalne "zamknij się" z twojej strony. stwierdzam prosty fakt - niewiele jest ludzi bardzo romantycznych którzy seks widzą wyłącznie jako wzajemne oddanie się sobie nawzajem, a z żoną też można mieć szybki numerek w lesie ;) Nie twierdzę, że taki romantyzm to coś złego, tylko trzeba szukać kogoś podobnego sobie.

Gość female20
seks, kochać się może słówek się nie czepiajmy :) natomiast jestem trochę romantyczna i jeśli spodoba się mężczyźnie także moje wnętrze, to sądzę, że poniekąd on też ma cokolwiek z romantyka:)

Ano właśnie, a swoją drogą to urocze jest to, że w młodym wieku szukasz partnera na stałe. Niewiele jest młodych osób które mają takie podejście.

Gość gość
znów 10 osob pisze pod jednym nickiem

Gość female20
Moorland, myślę że może nie do końca mnie zrozumiałaś. Chodzi mi raczej o to by dotrzymując dziewictwo do ślubu, okazuję mojemu mężowi też szacunek i marzę należeć do jednego mężczyzny, w przenośni i dosłownie, co nie wyklucza szybkich numerków:)

no to zmienia postać rzeczy :D No cóż, ja nie rozpatruję seksu w kategoriach jakieś większej wartości, ale jak poznasz kogoś z takim podejściem to będzie się czuł wyróżniony :)

Gość female20
No tak ale napewno nie ja jedna mam takie podejście. Mimo to fajnie że mnie nie hejtujecie:)

Gość gość
famale20 szukasz partnera czy meza bo w dzisejszych czasach to 2 rozne pojecia nie wiem czy to takie urocze mysle ze normalne ze normlani ludzie kochaja sie i nie uzwaja slowa sex w stosunku do siebie z zwyczajnego szacunku do siebie samego siebie i innych :) osoba bez doswiadczenie ;0 nie zasluguje na nic

Gość female20
partner ma wiele znaczeń:)

Gość gość
co do ciebie Moorland to radze wiecej pokory bo kiedys mozesz zginac za swoja bezczelnosc

seks to normalne słowo, możesz mówić, że "spożywasz posiłek", ale w praktyce jesz kanapkę, więc nie doszukuj się dziury w całym.

Gość female20
a słowo seks jest zabronione?:D

zginę w lesie, miś mnie zje, spuść z tonu, to nie dyskusja polityczna.

Gość gość
podlasie slynie z tradycyjnego podejscia do zycia fakt moorland ma racje ludzie powinni byc do siebie podobni pod pewnymi wzgledami :) ale tez rozni w innych tematach zeby sie uzupelniac wzajemnie przeciwnosci sie przyciagaja :) nie wiem ale uwazam ze tu ciezko kogolowiek znalezc nawet jesli zostawie maila lukasz151983@tlen.pl to nie licze ze ktos do mnie napisze a jesli nawet :) to z doswiadczenia wiem ze takie znajomosci nie trawaja dlugo bo albo po 2 osobie siedzi jakis sciemniacz sciemniara albo bajkopisarz albo bajkopisarka :) chodz znam kilka milych przypadkow gdzie ludzie poznaja sie za pomoca sieci odleglosc wiecej niz 500 km to mimo to sa dzis ze soba razem

Gość prawiczek_35
a może być 35 letni prawiczek ?

Gość gość
fajny, seks mhm to slowa obce i nie sa pochodzenia Polskiego nie sa zakazane ale jesli chcesz kalac wlasny jezyk ok uwazam ze sa inne slowa :) ale skoro chcecie ich uzywac powodzenia ja nie zamierzam nikogo traktowac powaznie jesli uzywa takich slow to jakby pisal hej co tam u ciebie :d hehehe

niech ci będzie, ludzie w Polsce się chędożą. :) Poza tym w języku polskim jest masa zapożyczonych słów, więc nie przesadzaj.

Gość female20
Czy zrozumiałeś sens naszych wypowiedzi mimo użycia słowa seks?

Gość female20
Na pewno tak, więc po co się czepiać słów?

Gość prawiczek_35
?