Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga12000

dlaczego okres mi się spóźnia?

Polecane posty

Gość Kinga12000

Ostatnia miesiączkę dostałam aż 5 dni wcześniej. Ostatni stosunek był tydzień przed planowana miesiączka miałam dostać 11 a.dziś juz 20 i nic nie mam stosunek mój był z gumka i dopiero mój partner dochodził jak wyjął a ja ręką dokończalam jak zawsze nigdy we mnie się nie spsosicl zrobiłam test ciążowy po 11 dniach stosunku i wyszła 1 kreska jestem w dużym stresie przez ta sytuacja aż mnie brzuch codziennie boli..mój partner jest 100% pewien ze nic się nie stało w końcu w gumce doszedł do końca moja mama też mówi ze nie jestem w żadnej ciąży ze wymyślam mam anemię i bardzo szybko ostatnio chudne co jest mi tak naprawdę? dlaczego okres mi się spóźnia?

Gość gość
Skąd mama wie co ci zostawił w cipce.Może mama też tak otrzymała.

Gość gość
skutki anemii mogą wpływać na brak okresu ,musisz pójść do lekarza i wykonać badania takie jak morfologia i inne ,przepisze ci odpowiednie leki i będzie ok;-)

Gość malineczkka
Nie ma co panikowac, moze sie zdazyc ze spoznia ci sie przez stres. Znam to z autopsji. Raz moj ex-chlopak wszedl na mnie na kilka sekund bez gumki, potem oczywiscie caly stosunek byl juz "w", skończył tez w gumce. Wiec ryzyko małe, no ale zawsze jakies. Niedlugo po tych wariacjach rozeszlismy sie a ja glupia strasznie panikowałam ze co to bedzie jak bede w ciazy. Na dodatek bolal mnie brzuch wiec juz w ogole panika. A jak okres spoznil sie to juz strach... I co sie okazało - ze zlapalam jakas drobna infekcje i przez to + wielki stres okres sie opóźnił. Nie panikuj wiec bo spozni sie faktycznie, a wtedy juz panika murowana :P