Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona jego żona

Różnica na obrazie USG

Polecane posty

Gość Ona jego żona

Test pozytywny- szczęście. Wizyta po tygodniu u ginekologa- USG i było widać czarną plamkę- lekarz stwierdził, że to chyba tworzący się pęcherzyk ciążowy ale badanie robione przez powłoki brzuszne. Czy przez dopochwowe byłoby widać znacznie więcej? I w ogóle jak chyba? Nawet nie powiedział czy mogę się cieszyć.... :/ Myślicie, że jest sens iść prywatnie? W ogóle w tym cyklu miałam małe zaburzenia i wszystko poprzesuwane w czasie...

Gość gość
powrot do przeszlosci to tylko w amerycanskych superprodukcjach dla gawiedzi 🖐️

Gość gość
Z jakiegoś powodu robi się badanie USG przez pochwę nie..inaczej jaki to miałoby sens jakby przez brzuch widać było to samo - łatwiej i szybciej. Jako dziewica ciągle miałam Usg brzucha i ja czułam ból a on nic nie widział, on widział dopiero po kilku cyklach dużą cystę a ja ją czułam wcześniej, dużo wczęsniej. Miałam nie raz wiec znam ten ból. No i czy miałaś pełny pęcherz to wbrew pozorom ważne. Obraz lepszy. A co do ciąży. Nie możesz po prostu poczekać jakiś czas. Ja wiem, ze czekasz na ciąże, że ciężko ale zlej to i poczekaj, jakiś czas a będzie widać, po cos obie nadzieje robić niepotzrebnie doszukując się plamek na monitorze. Tak wczesne ciąże mogą po kilku dniach się...niestety.

Gość Nika gość
Lepiej zrób sobie badanie beta hcg ilościowo dwa razy w odstępie 48 godzin i zobacz, czy przyrasta.