Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dofinansowanie nad opieka nad dzieckiem w UK

Polecane posty

Gość gość

Czy dostajecie jakies dofinansowanie od panstwa nad opieka nad dzieckiem po powrocie do pracy w UK?

Gość gość
nikt ci nie odpowie, bo tam sama patologia siedzi, nie wiedza nawet co im przysługuje, jezyka nie znaja to sie nie dopytaja, nie wiedza nawet gdzie jest urzad miasta, znam to z autopsji

Gość gość
wiesz co to jest autopsja ? wlasne doswiadczenie, wiec piszesz osobie :P

Gość gość
tak o sobe, poniewaz tez jestem za granica i nikt sie tu w niczym nie orientuje z moich rodaków, wolą krasc niz isc do urzędu

Gość gość
nie wiem, ja tam skonczylam szkoly za granica, zeby sobie polepszyc. Ale doplata za dziecko ? To maja ja wynagrodzic ze dziecko urodzila i sama wychowala ? To laska jakas ? na sile ja zaplodnili ?

Gość gość
Odpowiem ci jak jest w DE Zadnego dofinansowania, ale licza ci sie lata za urodzenie dziecka +3 do renty starczej. Tyle tej pomocy, jak dozyjesz :/

Gość gość
Do "gosc" numer 4 od gory : Ty debilko, nie potrafisz czytac ze zrozumieniem czy co? Dziewczyna sie pyta czy dostanie jakies dodatkowe pieniadze na opieke nad dzieckiem jak je posle do zlobka lub przedszkola jak wroci do pracy. skad tacy ludzie sie biora

Gość gość
sama jestes debilką , skoros taka mądra to po co sie na forum pytasz, zyjesz tam, a nie wiesz , czy nie umiesz mówic po angielsku, idź do odpowiedniego urzędu i się zapytaj, proste, po co pytasz na polskim forum

Gość gość
gość Do "gosc" numer 4 od gory : Ty debilko, nie potrafisz czytac ze zrozumieniem czy co? Dziewczyna sie pyta czy dostanie jakies dodatkowe pieniadze na opieke nad dzieckiem jak je posle do zlobka lub przedszkola jak wroci do pracy. skad tacy ludzie sie biora a skąd się biorą tacy, co nie wiedzą gdzie isc zapytac na miejscu tylko wszystkie pytania zadaja na kafeterii

Gość gość
nikt nie wie, to było do przewidzenia, sama smietanka z polski wyjechala, kwiat polskiej inteligencji, nie pozostaje autorce nic innego jak w koncu sie nauczyc angielskiego i chociaz o droge zapytac do urzedu hahahahahaha

Gość gość
Jesli dostajesz tax credits to mozesz dostac childcare element - dodatek do opieki nad dzieckiem ale tylko wtedy kiedy zatrudniasz registered childminder lub posylasz dziecko do placowki ktora jest zarejestrowana z Ofsted . Mozesz dostac do 80% zwrotu ale to zalezy od zarobkow .

Gość gość
w Polsce nie dostałaby nic!

Gość gość
zamknac mordy bo przywale

Gość ex_debill_zaryczy_soon
stare dane - teraz jest do 70% zwrotu i trzeba przepracowac min. 16/h w tygodniu