Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona ciaza

Infekcja czy ciaza?

Polecane posty

Gość przerazona ciaza

Kilka dni temu uprawiałam seks z moim chlopakiem. Wszedl we mnie na poczatku doslownie na kilka sekund bez gumki, po czym przerzucił sie na anal w prezerwatywie. Przez chwile uprawialismy normalny seks w tej samej prezerwatywie ale skończył juz w tylniej dziurce w prezerwatywie. Teraz mam niepokojace objawy: żółtwawe upławy, gulkę przy wejsciu do pochwy (cos jak cysta Bartholego, tak podejrzewam) i kłucie żołądka... Czy to obajwy infekcji, ktora na pewno mam, czy ciazy? Strasznie sie stresuje :(

Gość gość
Pewnie infekcja. Na objawy ciąży zbyt wcześnie.

Gość malineczkka
Ciaza nie daje raczej oznak pare dni po stosunku... Ból żołądka moga powodowac po prostu nerwy. A z infekcja lec do ginekologa, przenoszenie bakterii w ten sposob nie wrozy nic dobrego.

Gość przerazona ciaza
Zaniepokoiło mnie kłucie w żołądku i kłucie jajnika. Ale fakt faktem - jestem panikarą i czesto boli mnie brzuch z nerwów, wiec mam nadzieje ze to tylko nerwy... Jak myslicie?

Gość gość
skoro z o***tu przenosicie sie do pochwy w tej samej prezerwatywie, to nic dziwnego, że masz infekcję

Gość sylwuskaaaaa
Ja jestem panikarą podobnie jak ty... Czesto po stosunku nawet z pelnym zabezpieczeniem panikowałam jak tylko zakreciło mi sie w glowie (nawet z gorąca) albo jak poczułam młdosci (nawet jak to była grypa żołądkowa). Wtedy dochodziły oczywiscie inne wyimaginowane obajwy jak tycie, bóle brzucha i inne... Raz nawet ze stresu spóźnił mi sie okres. Nie ma wiec co panikować na zapas. Jak dla mnie złapałas jakies bakterie i to pewnie przez to, wiec idz w te pedy do lekarza, on an pewno cie uspokoi.

Gość przerazona ciaza
A te mdłosci? Czy to moze byc tylko wynik stresu? Czy juz powod do niepokoju:(

Gość gość
to już powód do niepokoju...sprawdź, czy mleko już ci sie nie zaczyna produkować

Gość gość
Ja mysle ze to ciaza na 100% Mdłosci w pare dni po seksie, ból żołądka, upławy... A gulka w pochwie daje już 100% pewnosci, że to ciaza pozamaciczna. Szykuj kołyske.