Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona ciaza

Infekcja czy ciaza?

Polecane posty

Gość przerazona ciaza

Kilka dni temu uprawiałam seks z moim chlopakiem. Wszedl we mnie na poczatku doslownie na kilka sekund bez gumki, po czym przerzucił sie na anal w prezerwatywie. Przez chwile uprawialismy normalny seks w tej samej prezerwatywie ale skończył juz w tylniej dziurce w prezerwatywie. Teraz mam niepokojace objawy: żółtwawe upławy, gulkę przy wejsciu do pochwy (cos jak cysta Bartholego, tak podejrzewam) i kłucie żołądka... Czy to obajwy infekcji, ktora na pewno mam, czy ciazy? Strasznie sie stresuje :(

Gość gość
po kilku dniach od stosunku nie da "wyczuć" ciaży. A czemu zgadzasz się na taki mieszany seks w jednej prezerwatywie??? przecież w ten sposób przenoszą się bakterie z o***tu do pochwy???? nie słyszałaś nigdy że powinno się podcierać od przodu do tyłu żeby własnie nie przenosić bakterii????? spróbuj sobie invagu przez 7 dni i podmywaj się tatnum rosa.I dbaj higienę-a z przewodem Barholina musisz iść do lekarza.

Gość gość
Robiąc tak szkodzisz tylko sobie bo Twój partner jest chroniony prezerwatywą. Przenosząc bakterie z o***tu do pochwy może rozwinąć się u Ciebie infekcja, które nie leczy się za łatwo, trzeba zastosować antybiotyk. Unikaj takich sytuacji, na Twoim miejscu zrobiłabym sobie 7-dniową kurację probiotykiem dopochwowym lactovaginal, wzmocni on Twoją mikroflorę i pomoże w walce z ewentualna infekcją.

Gość gość
No to raczej nie są objawy ciąży tylko infekcji. Przyczynę znasz. Nie dopuszczaj więcej do takich sytuacji a teraz marsz do ginekologa jak najszybciej, nie rób nic na własną rękę, on dobierze odpowiednią kurację i dobierze leki. I nie wstydź się mu powiedzieć jak do tego prawdopodobnie doszło, to ułatwi dobranie odpowiedniej kuracji...