Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam mielony schab moge zrobic z niego sos do spagetti?

Polecane posty

Gość gość

?? nie znam sie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A dlaczego schab? Możesz ale schab jest suchy bardzo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mielony schab ? bedzie za suche moim zdaniem a moze lepiej by bylo zrobic mielone kotleciki w jakims aromatycznym sosiku pieczarkowym np

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak sie znam ze zamiast lopatki to wzielam schab i kazalam zmielic :/ to moje poczatki w kuchni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mam schab z przeceny, 2 miesiace po terminie, ale jeszcze nie zzielenial p.s. Jem zur:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
suchy jest, ale do sosu się nada

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie byl z przeceny gamoniu a pozostalym dziekuje za odp ;) :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Suchy nie będzie jeśli usmażysz/ugotujesz/pieczesz na niskim ogniu. Schab szybko się gotuje/piecze/smaży więc trzeba deliatnie a będzie soczysty. Ja zawsze używam do gulaszu bo smakuje lepiej od wołowiny, ale zależy co kto lubi Smacznego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×