Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem hemoroidy

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż od kilku miesięcy złątwiałam się z bólem, nie był to duży ból, czasem właściwie go nie czułam, takie kłucie przy samym końcu o***tu. Kika dni temu jednak coś mnie zszokowało. Zobaczyłam ślady krwi na papierze. Za pierwszym razem była to dosłownie ledwo widoczna ilość, potem nic, za jakiś czas było już tego troszke więcej i wtedy poszłam do lekarza, a mianowicie do ginekologa. Lekarz mnie zbadała i stwierdziła żylak o***tu. Powiedziała, że nie krwawi, a ta krew którą zauwazyłam była najparwdopodniej przez zaparacia i stwierdziła, że nic nie musze z tym robić tylko dbać o diete. W razie gdybym czegoś potrzebowała przepisała mi maść aesculan, a pani w aptece dodatkowo poleciła mi kapsułki sapoven. To było wczoraj. Dziś rano zauważyłam, że krwi było już wiecej. Bardzo się wystraszyłam, teraz przeżywam ogromny stres gdy muszę iść do toalety :( Nie wiem co mam teraz zrobić. Iść do innego lekarza czy stosować te maść, nie wiem czy na krwawiące zylaki można. Słyszałam tez o urynoterapii i nasiadówkach z ziół kory dębu i ocz*******ce tego wypróbować, tylko teraz za bardzo nie mam mozliwości, bo nie jestem u siebie.

Gość gość
zmienic diete