Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić aby nie zwariować siedząc w domu?

Polecane posty

Gość gość

Redukcja etatów sprawiła, że zostałąm bez pracy. Szukam i wiem,że znajdę lecz to kwestia czasu. Jednak doskwiera mi bardziej brak zajęcia takie siedzenie w domu, nie mam celu oby wstać bo czy wstane o 9 czy 11 to jaka to różnica? Po co sie ubierać , malować rano skoro mogę związać włosy i chodzić w koszulce i majtkach po domu itd. Co ja mam robic wieczorami, weekendami?? Facet mój ciągle pracuje a ja siedze sama i wariuje. Co Wy robicie niepracujące Kobitki?

Gość gość
biegamy .

Gość gość
to co cały dzień mam biegać:d

Gość gość
siedzimy na kafe:(

Gość gość
fajnie sobie robic jaja co? Nie można tu nikogo o nic zapytać licząc na "poważna" odpowiedz. Jak widać Ty siedzisz ciągle na kafe i komentujesz wątki nie skierowane do Ciebie

Gość gość
ja też siedzę już w domu od 3 miesiecy i powoli dostaję szału ani gdzieś wyjść a ni nic masakra !

Gość gość
w domu jest cudownie! robie, co chce , oczywiscie net, ale np tez przez net nauka jezykow, rozne programy doksztalcajace, pisanie z przyjacolmi ze swiata. Kocham urzadzac dom, cos remontowac, upiekszac,mam mnostwo pomyslow, tylko czasu nie starcza, Mozna spotkac sie,z kim sie chce i kiedy chce, dzialac spolecznie, jest mnostwo wystaw, zdarzen kulturalnych- przeciezx wolno wyjsc z domu?Sa rozmaite kursy, nowe znajomości, sa wycieczki, przyroda.

Gość gość
najwazniejsze to sie wlasnie nie rozmemlac musisz wstac o normalnej porze najpozniej o 8 wziac prysznic, umyc glowe, lekko sie umalowac, ubrac normalnie, ulozyc wlosy miec plan dnia no 4 godziny poswiecone na szukanie pracy 2h na sprzatanie gotowanie itp mozesz pojechac na lokalny rynek wyszukac jakies sezonowe warzywa i owoce pojsc na spacer do parku, do muzeum, galerii wskoczyc na rower, pocwiczyc w domu z youtube cos naprawic, ulepszyc w domu, pomalowac, przestawic zrobic porzadki w szafach i np oddac niepotrzebne rzeczy na cele dobroczynne badz sprzedac online masa mozliwosci najwazniejsze to nie miec plan dzialania, nie lazic po domu w majtkach i nie lezec bezczynnie

Gość gość
tylko jak się do tego zmotywować? Znajomi znajomymi każdy ma swoje zycie, sprawy itd. , nie wiem czy tylko ja tak mam ale gdy związałąm się z facetem skończyłam studia to i znajomosci sie pokończyły ..tez tak macie?

Gość gość
Znajdz sobie jakies zajecie charytatywne jak rany, bedziesz robic dobre uczynki, zabijesz czas a poza tym to garza dobrze wyglada w cv, jak pochodzisz do jakiegos charity dwa czy trzy miesiace to cv ci podskoczy w rankingu jak nie wiem.

Gość gość
NIE ROBIE SOBIE ZADNYCH JAJ ,jestem bezrobotna od 2 lat wpadlam w depresje i przestalam wychodzic z domu .przesiaduje calymi dniami na kafe bo nie mam z kim porozmawiac.😠

Gość jutro rodze
Dziewczyny, nie zalamujcie sie, jest tyle rzeczy do zrobienia w ciagu dnia. A jak ouzo tak beznadziejnie jest, ze sobie nie radzicie to sobie stworzcie z tego tematu grupe wsparcia, zawsze czlowiek sie mniej doluje jak ma sie z kim dolowac.

Gość gość
ehh najgorzej tak od 16 jak sie jest w chacie samemu. No ile można oglądać tv, siedzieć na necie, prasowac szmatki czy czytać ksiązki no nudno mi no

Gość gość
A ja nie pracuje od 4 lat i nie narzekam z mieszkania przeprowadźilismy się do domku na wsi ,nie mam żadnych zwierząt oprócz 2 psów i kota ale pracy koło domu mam po łokcie jak nie kopanie to ogródek grabienie lisci A mam taką działeczkę że mogę se jeszcze 2 domu obok wybudować A najlepsze jest w sezonie trawę kosić 2 razy w tygodniu bo na raz nie idzie w sumie mam mały parczek wstaje o 7 dwie małe przerwy i tak do wieczora ale zimą mam chandrę nie mam co robić

Gość gość
ja nie pracuję, ale nie narzekam - czytam książki, cieszę się robieniem zakupów, spaceruję, siedzę w internecie, celebruję dzień.

Gość gość
a moze tak jakis dodatkowy kurs, uczyc sie czegos nowego, rozwijac sie. Mozliwosci jest sporo, nie przyjda same, zacznij ich szukac.

Gość gość
Załóż rodzinę wychowaj dziecko czy dzieci. Na brak zajęć i ćwiczeń nie będziesz narzekać. Pozdrawiam