Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankkkikkkk

Po ciązy , brzuch , celulit , duża nadwaga

Polecane posty

Gość ankkkikkkk

C:\Users\Beata\Desktop\20140520_175235.jpg Cześć , mam poważny problem . Mam 18 lat i 3 miesiace temu urodziłam pierwsza córe, przytyłam ponad 30 kg... owszem pozwalałam sobie na bardzo dużo , ale swoje też pokazała niedoczynność tarczycy którą miałam w ciązży . może to zdjecie na górze wam się wyświetli, nie wiem co robic.. brzuch mi zwisa i jest duzy , cała jestem duża, jest na nim masa rozstępów , nigdy juz nie bede piękna... , co mogę na to zrobić ? grube nogi i cellulit .... wiem wiem dieta , a oprócz niej ? wszystko mi zwiśnie, na taki brzuch cwiczenia nic nie dadza, zreszta jestem po cesarce.. moze fale radiowe ? nie wiem , prosze o pomoc ... :(

ja 30 kg w ciazy nie wazylam ale ok 72 kg :) i schudlam ! rozstepy zostaly mniejsze, cellulit tez ale brzuszek mialam plaski da sie laska da sie tylko trzeba cwiczyc mniej jesc-i odpowiednio na skore polecam balsam PALMERS rewelacja i bosko pachnie wbijaj do nas na topik!

Gość gość
Na zwitczały brzuch po ciąży zabiegi z falami radiowymi są idealne. Na cellulit natomiast dermomasaż podciśnieniowy. Oba te zabiegi miałam robione w Poznaniu w salonie www.beautypremium.pl i jestem mega zadowolona z efektów, więc bardzo polecam.