Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marti00

spotkać się z chłopakiem 6 lat starszym? chodzi tylko o jedno?

Polecane posty

Gość marti00

Mam opcje spotkać się jutro z chłopakiem w wieku 25 lat, ja mam 19 lat. Zamieniliśmy kilka słów przez internet, bardzo mnie pociąga, ale obawiam się że może być napięta atmosfera podczas spotkania, z natury jestem nieśmiałą osobą, boję się że nie zainteresuje go na tyle żeby doszło do kolejnych spotkań. Druga sprawa jest taka że boję się że chodzi mu tylko o jedno...

Gość andkaa
Tak, chodzi o jedno, nie spotykaj się, prawo zakazuje 19 latkom spotkań z 25 latkami.

Gość gość
Ale dzikus z ciebie :D przecież nie będzie sie dobierał na 1 randce :D Idź , posiedzcie gdzieś , pogadacie :) Moze sie rozruszasz i nabierzesz ogłady ... Gadać można o wszystkim nawet o d***e Marynie

Gość gość
A cóż to za problem.Może to ktoś równie niesmiały jak Ty. Idz na to spotkanie a może akurat to miły gosc

Gość gość
To, że starszy jest od Ciebie 6 lat wcale nie świadczy o tym,że może być mądrzejszy. Idz na spotkanie utrzymując pewien dystans i stawiając swoje warunki, a przekonasz się kogo poznałaś.

Ja swoje upolowane babełly zabiram do budki telefonołłowej :D tam godam Jej, rozkładaj nogi a bedzie zekz jak z modzieniaszkiem :D mam 76 latełl:D

Gość gość
ha ha ha ha ile?? 6nlat??? o jaa gleboki problem zyciowy :) to mu powiedz dziecko ze masz 14 i pedofilia jest wciaz karana w tym kraju ]zabilas mnie o tak, gleboki problem zyciowy ha ha ha ha ha wracaj do lekcji, koniec roku na karku

Gość gość
Umów sie z nim w miejscu publicznym i go poznaj ! A co do wieku to tylko 6 lat. Ja mam 20 a mój facet 26 i jesteśmy ze sobą od 2 lat.