Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam takiego sasiada

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego sasiada co sie rozwiodl z zona (specialnie) zeby zona pobierala zasilki w Anglii dla samotnych matek. Mieszkaja niby osobno, bo maja osobne mieszkania a w tej samej klatce! Czy tak mozna? Co za bezsens. Nienawidze takich ludzi. Bo ja z mezem mamy 2 dzieci i ciezko pracujemy zeby bylo nam dobrze a Ci jada na benefitach za nasze pieniadze

Gość gość
możesz podkablować

Gość gość
moj kuzyn tak zyje hahaha,nawet rodzinie sciemnia ze nie sa razem, ze niby ona wynajmuje od niego pokoj w mieszkaniu bo taniej, ze dzieckiem sie na spółke zajmują a każdy robi co chce i spi z kim chce poza domem, tak jasne

Gość gość
Nie chce kablowac****ewnie tego nie zrobie, ale strasznie mnie to drazni.... bezsensu.

Gość gość
to co urząd nie wie, że mieszkają w jednej klatce?

Gość gość
A bo ja wiem? Nie pytam sie :) ale dla mnie to jest przesada bo oni tak naprawde zyja razem! I jak dla mnie to nie jest samotna matka z dzieckiem bo dziecko ma normalnie ojca. Tyle ze sa po rozwodzie i sie kazdy osobno wyprowadzil! Szlag czlowieka trafia ! Przynajmniej mnie jak musze pracowac na tych dziadow! A tacy katoliccy do kosciola chodza co niedziele, co to za koatolicy skoro oszukuja !

Gość gość
napisz anonimowy donos :) a tak serio, to taki system jest co zrobisz znaleźli, że nikt nie sprawdza, czy rzeczywiście jest się samotną matką i tyle. Możesz zrobić tak samo zawsze. Urząd ds socjalu w Uk przypomina durszlak, i jak tu lubić płacić podatki, nie?

Gość gość
Dokladnie! Sama tak pewnie nie zrobie bo nie chce takiego przykladu dawac swoim dziecia i tlumaczyc dlaczego tatus musi mnieszkac w mieszkaniu obok haha. Masakra jakas! Ale coz, A moze i doniose na nich kto wie.********* beneficiarze za przeproszeniem.

Gość gość
Jak nie udowodnisz to pojda w zaparte przed urzedem, musza byc dowody, a takie bedziesz miec jak im kamerke w sypialni zainstalujesz. :P

Gość gość
Bo jeszc ze chyba noe ma przepisu zeby rozwiedzione malzenstwo w jednym bloku nie moglo mieszkac.

Gość gość
benefity idą na czynsz za dwa mieszkania, więc nie masz im czego zazdrościć!

Gość gość
a co cie o obchodzi jak inni zyja patrz na siebie i wtedy nie badzie ci zal.

Gość gość
Tu nie chodzi o zazdrosc bo jak kolezanka powiedziala wyzej tez moglaby tak zrobic ale nie chce takiego przykladu dzieciom dawac. Ale straszne to jest jak ludzie kabinuja.

Gość gość
kazdy kombinuje jak moze takie czasy

Gość gość
a wszystko jest zgodnie z prawem, wiec co tu podpieprzac ???

Gość gość
ale co to za chora kombinacja??? przecież muszą opłacać w takim razie dwa mieszkania!!! opłaca się?

Gość gość
moze wlasnie dlatego sie rozwiedli ,zeby utrzymac dwa mieszkania

Gość gość
a po jakiego h**** im dwa mieszkania? za oba trzeba płacić!

Gość gość
wedlug prawa wszystko jest ok wiec co cie boli? roxzwiedz sie ze swym i terz pobieraj bedziesz mic raj benefitowy ahhahahahaha jak udowodnisz z e rozwiedli se dla hajsu?????????? nie rob lipy serio i nie bedz zazdrosnica ze ktos ma lepeiej.

Gość gość
Znam takie małżeństwo co tak zrobiło i wiecie jak to się skończyło? Po kilku latach facet przygr***** sobie młodszą, której mówił, że jest po rozwodzie (a co nie był?), przyprowadzał ją sobie normalnie na legalu do mieszkaniu i jego ex nagle w szoku.