Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama co pytaa

co sądzicie o rowerku z biedronki

Polecane posty

Gość mama co pytaa

Czy ktoś posiada taki rower biegowy i może go ocenić?http://www.biedronka.pl/pl/product,id,1120,name,rowerek-biegowy-2w1-chillafish-bunzi Moja córa ma 19 miesięcy. Szukam czegoś sensownego, a boję się, że może za duży lub kiepsko wykonany.

Gość gość
a myślę że jednak może być porządnie wykonany ,bo w biedronie raczej mają dobre tego typu rzeczy ja widziałam ten rowerek w sklepie ,to nie jest jakiś tam byle jaki plastik nie wiem jak gdzie indziej cenowo wypadają tego typu rzeczy ale widziałam w tesco coś podobnego tylko całościowo pokryte plastikiem że niby jakieś zwierzątko droższy był od tego a i nie wydawał się mocny .Kupiła bym ten z biedry .

Gość gość
A czy za duży to raczej nie ,zabierz dziecko przymierz do rowerka .

Gość gość
Wygląda na mocny, choć nie ogladalam go jakoś szczególnie. My mamy drewniany, juz 3 rok w użyciu i daje rade. A nasz wygląda na mniej solidny :/

ja wczoraj go widziałam w sklepi i mi się wydaj***ardzo mały... Ale nie przyglądałam się jakoś za bardzo. Najlepiej idź do sklepu z dzieckiem i zobacz.

Gość gość
CO K***A jest super tylko uwaga bo na załączonym kwitku pisze, ze podczas pierwszej podróży może odpaść kierownica, hamulce, siodełko a nawet przednie koło !! ale to sporadyczne przypadki, raptem 95 procent kupujących także co to jest ! no i kask jest ze styropianu Idź K/U/R/W/A DO SZKOŁY JEŁOPIE .

Gość gość
Mały ten rower biegowy.Lepiej pójść z dzieckiem i wtedy zdecydować.

Gość gość
yyyy.....to Wy chodzicie do Biedronki? Przeciez to sklep dla patologii

Gość gość
yyyy.....to Wy chodzicie do Biedronki? Przeciez to sklep dla patologii MASAKRA,CHYBA TY JESTEŚ PATOLOGIA!dlaczego niby patologia,a Ty gdzie robisz zakupy?

Gość gość
Wlasnie o to chodzi, ze ja robie zakypy m.in. w Biedronce, ale to przeciez tu ma kafe dowiedzialam sie, ze to kest sklep dla patologii i biedakow i nikt tam nawet nie wchodzi, a teraz okazuje sie, ze jednak ktos am kupuje.

Gość gość
Ja co ide do biedronki to tam zawsze pełno ludzi.nie ma u nas ze dla patologi czy biedoty.Rózni ludzie robia zakupy i ci co maja kasy wiecej i mniej.Wiec jak ja słysze ze wiara jedzie na biedronke to mi sie słabo robi a sami łaża do podobnych sklepów typu netto,intermarche itp