Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteroth767

Mam dość siebie i wszystkiego wokół mnie...

Polecane posty

Gość asteroth767

Nie wiem co stało się z moim życiem. Nie chcę się rozpisywać. Ten rok jak na razie jest dla mnie kompletną porażką. W lutym rzucił mnie chłopak, ot tak. Zaczęły się problemy w pracy którą szczerze nienawidzę. Mam pełno długów - mam problem z wydawaniem pieniędzy, nie potrafię się powstrzymać i zadłużam się coraz bardziej, nie potrafię przestać... Do tego problemy z odżywianiem. Obsesyjnie zamartwiam się o wagę, tysiąc razy dziennie ważę się i przeglądam w lustrze. Ciągle myślę o jedzeniu. Mam bulimię. Czuję się jak śmietnik - raz obżarstwa, później głodówki - ciągłe przeczyszczanie się (wymioty, środki przeczyszczające) Nie mam w nikim wsparcia, straciłem najbliższą przyjaciółkę, znajomi się odwrócili - nie wiem dlaczego. Ciągle jestem sam. Stwarzam maskę, muszę udawać że wszystko jest ok... A w środku jestem pusty. Nie widzę sensu w niczym, mam wrażenie że nic mi się już nie uda w życiu. Mimo że mam chwile radości, myślę że wszystko się unormuje - zaraz znikają. Porażki wypływają i przygaszają wszystko. Mam dość samotności, siebie... Mam wrażenie że dla wszystkich jestem problemem, nie jestem potrzebny. Nie wiem co mam robić... Wszystko naraz, runął mi świat. Jak wspominam chwile kiedy było dobrze, nie daję rady. Boję się iść do lekarza.Co mi dadzą leki i terapia, jak to wszystko siedzi we mnie, ja chyba nigdy się nie zmienię.. Co mam robić ? Może jest jakaś rada, bo jestem już totalnie zagubiony..

Gość gość
jesteś pedałem ?

Gość gość
IDŹ DO LEKARZA SIE LECZ ZE SWOJEGO PEDALSTWA

Gość gość
Te problemy masz tak jakby babskie :) Znajdz lepsza prace, i idz do psychologa, ale nie dlatego ze masz taka orientacje zebys zle nie zrozumial :) tylko po to żeby stanac na nogi, zwłaszcza ze nie masz nikogo bliskiego

Gość asteroth767
Dlatego właśnie mam siebie dośc. Przez to wszystko. Tak jak mówią wszyscy - bo jestem PEDAŁEM, mam bulimię, babskie problemy ? A kto tak powiedział ? Różnie jest i każdego dotyka co innego..

Gość gość
Znajdz se kobite ktora lubi w pupe to ci sie zdrowie fizyczne i psychczne poprawi:-)