Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagubiona...

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Może zacznę od tego że pod koniec kwietnia i na początku maja kochałam się z mężem bez zabezpieczeń. Okres powinnam dostać 13.05. ale nie dostałam. Tak ok 9-10 maja zrobiłam test (wiem że za wcześnie, ale ciekawość była silniejsza :) ) i wyszedł pozytywny. Lecz dzisiaj powtórzyłam test i wyszedł negatywny! A okresu wciąż nie ma :( . Gdyby implantacja się nie udała to nie powinnam dostać normalnie w terminie miesiączki? I czy może to być poronienie zatrzymane?

Gość gość
zrób trzeci test.

Gość gość
Niewiem czy to jest sens robienia testu, nie mam żadnych objawów.Nawet piersi nic się nie zmieniły. A parę dni przed i po okresie (którego nie było) miałam nabrzmiałe piersi, mdłości i ogólnie się źle czułam. Dodam że mam cały czas jasno brązowe upławy. Nie są one obfite, ale coś tam na wkładce zawsze jest.

Gość gość
do to czego chcesz k***a Mama cię kultury nie nauczyła? Jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie, to nie pisz. :)

Gość gość
No dzisiaj mam wizytę umówioną, więc się okaże. A napisałam tutaj bo być może ktoś miał taka sytuację i chciałam się dowiedzieć. Ale widzę że poziom niektórych ludzi na tym forum jest po prostu poniżej gimnazjum