Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka

oglądacie dzień dobry tvn?

Polecane posty

Gość gośćautorka

widziałyście przed chwilą tego chłopaka, który pozywa rodziców o 200 000 zł odszkodowania bo twierdzi, że miał złe dzieciństwo? że nie chodzili z nim do dentysty, nie kupowali mu nowych ubrań i oszczędzali na wodzie? kurcze przecież takich rodzin w polsce jest cała masa

Gość gość
nienawidze pienkowskiej

Gość jowita w ciazy
A ja nienawidze TV śniadaniowej dla mnie to DNO:o

Gość gość
no za to kafe to nie jest dno

Gość gośćautorka
ja też jej nienawidzę, ale akurat odbieram sobie dzień wolny za 3 maja w pracy i siedzę w domu, zazwyczaj o tej porze już mnie nie ma:) i zainteresował mnie ten chłopak

Gość gość
Nie, nie ogladam tego bo nie lubie takich programow

Gość gość
To,skoro uważacie ze kafe to dno to po cholere tu siedzicie,ja uwazam Np ze tv śniadaniowa to dno wiec nie ogladam tego gowna...

Gość gośćautorka
ja uważam, że kafe jest tam samo odmóżdżające jak tv śniadaniowa, ale codziennie muszę intensywnie wysilać swój umysł, a to w pracy, a to na uczelni i czasem mam ochotę się po prostu odmóżdżyć :)

Gość gość
nie ogladam tvn,

Gość gość
dokładnie oglądałam. Ja miałam przemoc fizyczną i psychiczną. Od 15 lat leczę się psychiatrycznie na nerwicę. Moja siostra to samo. Myślę, że wiele osób ma o wiele gorzej niż ten człowiek. Rodzice naprawdę wyrządzili dzieciom dużo większe krzywdy

Gość mena123
no i dobrze. Nie jest sztuka narobić dzieci a zająć się nimi, stworzyć im warunki.

Gość gośćautorka
właśnie o to mi chodzi. Nie wiem jak tam było bo z nimi nie mieszkałam, ale kurcze są takie patologiczne rodziny, które wyrządziły dzieciom o wiele wiele większe krzywdy niż temu chłopakowi. Opowiadał np, że jedną z jego traum z dzieciństwa jest to, że rodzice mu nie chcieli kupić korektora, a jak już mu kupili to nie mógł się nim dzielić, albo, że nie kupowali mu takiego mydła jak chciał, tylko musiał używać tego, które ojciec dostał w kopalni w jakiejś paczce

Gość gość
ogladam ..alez piekna jest mielcarz i cegielska..ja przy nich jak pasztet i to taki najtanszy:(:(