Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuki

moje dziecko tonęło

Polecane posty

Gość Zuki

Witajcie! W piątek moje dziecko miało tragiczny wypadek. Wpadło do stawu.Byłam wtedy w pracy, Nie wiem ile była pod wodą, ile trwało zatrzymanie krążenia. Podobno od kilku do kilkunastu minut. Jej stan jest krytyczny, ale stabilny. Wszystko wskazuje na poważne uszkodzenia mózgu. Czy może ktoś miał do czynienia z takim przypadkiem. Na co się przygotowac. Jakie następstwa. Rokowania. Czas. Cokolwiek. Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Jak dla mnie to Ty jesteś niepoważna. Dziecko jest w stanie krytycznym więc dlaczego pytasz o jej stan zdrowia ludzi na forum, którzy nie mają nic wspólnego z medycyną zamiast LEKARZY w szpitalu?!?!?!

Gość dr trupek zredukowany
Nie powiedziałbym, że niepoważna, ale ryzykujesz, że dowiesz się bzdur i rzeczy, które zupełnie nie dotyczą sytuacji twojego dziecka. Bardzo ci współczuję, ale nie umiem nic powiedzieć.

Gość gość
Kochana, nie mam takich doświadczeń ale módl się teraz żeby mózg wrócił do formy. Moja siostra po wypadku miała m.i.n obrzęk mózgu i lekarze dawali jej 20% szans na przeżycie, a jeśli już to tylko jako warzywko. Dziś nie ma śladu po tym wypadku, poza tym że lekko powłóczy jedną nogą. Pamiętała nas kiedy sie przebudziła, z czasem przypominała sobie jak sie czyta, liczy

Gość Zuki
pytam czyktoś był w podobnej sytuacji. Z lekarzami jestem w ciągłym kontakcie. Nie szukam tutaj diagnozy. tylko doswiadczenia innych, którzy też to przeżyli

Gość gość
to niebezpieczne na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg