Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głoś prawdy objawione

dlaczego 90 procent kobiet nie potrafi zrobić porządnie laski

Polecane posty

Gość Mimimarlene
Ja umiem robić laske ,ale rzadko to robię bo potem nie mogę odczepić sie od faceta , lub mi sie oświadcza natretnie :o

Gość luna5030
mój zawsze mówi że czeka na obiecanego lodzika, bardziej to lubi niż sam seks w czystej postaci, zresztą ja spermy sięnie brzydzę i połykam i na piersi przyjmuję, wszędzie gdzie on ma ochote ale ja naprawde lubie robic loda, to mnie strasznie podnieca;)

Gość gość
Kutwa :O A po ki c/h/u/j/ ma robic laske jak w sklepie mozna kupic :O Debil z ciebie czy co??

Gość gość
Obrzydliwe:/

Gość gość
Jeżeli dla ciebie życie erotyczne jest obrzydliwe to po co wchodzisz na to forum?

Gość gość
K****a rzygać się chce na taki temat. Odgryzla bym ci go palancie i raz na zawsze odechciało by ci się lasek. Nie macie o czym pisać, żalosny pociupciacz.

Gość Cocoszanel
Mimi ma racje. Ja mam ten sam problem. Facetom nie mozna robic dobrze, bo sie pozniej nie mozna od nich opedzic ;)

Gość luna5030
dlatego trzeba miec staly obiekt, wtedy problemu juz nie ma

Gość Cocoszanel
Oczywiscie mam staly obiekt. Nie wiem co jest gorsze. Wielu roznych czy jeden staly. Obiekt lezy, siedzi albo stoi i ciagle chce zebym mu robila laske. Ile mozna :O

Gość luna5030
Jak się odwdzięcza i sprawia Ci przyjemność to można zawsze

Gość Cocoszanel
Oczywiscie. Naleze do tych ktore zawsze moga. Zastanawiam sie jednak dlaczego faceci sa tak pokreceni na tym punkcie. Moj ma calkowitego swira.

Gość najlepszy
Mimimarlene 05.06.2014 Ja umiem robić laske ,ale rzadko to robię bo potem nie mogę odczepić sie od faceta , lub mi sie oświadcza natretnie pechowiec.gif :D:D najlepszy komentarz

Gość gość
ha ha ha zabawne jestescie pewnie, ze dobre obciaganko jest fajne, ale nie szalejmy oswiadcza sie?? albo szleje bo mu o******elas?? to chyba mowisz o swoich kolegach z gimnazjum a nie o normalnym facecie wyobraz sobie skarbie, za za jakies kilka lat bedziesz musiala ciezko ustami i gardlem pracowac przez co najmniej kilkanascie minut, zeby mu sie spodobalo i bedziesz naprawde musiala miec talent w ustach, zeby cie nie olal ehhh dzieci dzieci ludzie sie zmieniaja ale zabawne jestescie najbardziej lubie sluchac jak to on szaleje za tym i jak wszystko zrobi zebys mu o******ela :):):) kurna jestescie czasem durniejsze niz ci wasi maloletni gieroje :D

Gość gość
chole/ra ,że mi się nie oświadczył! najlepiej "podczas" :P ! cafe mnie rozwala normalnie,,,, ..ale jakie potem by barwne opowiadanie mogło krążyć,na pytanie gdzie mi się oświadczył ,bym odpowiadała,że podczas robienia loda:) boskie .

Gość gość
bo >90 debilnych mężczyzn niezbyt dokładnie lub wcale nie myje ch****a, zwłaszcza pod napletkirm cuchnącego serka, proste i dosadne:? Tylko Napoleon nie pzwalał Marysiece myć c**iki przed jego wizytą, bo smród takowej był dla niego afrodyzjakiem, ale smród ch***a jest zupełnie inny i wywołuje rzyganie, dlatego >90% kobiet nie chce robić "laski"/"loda?

Gość królowa loda doda
Jak robię loda kochankowi to jest zadowolony i czasem dochodzi zanim skończę a mąż ciągle marudzi że źle,nie chce mu stanąć i każe mi się szkolić na bananie więc chyba nie ma jakieś specjalnej techniki w tej kwestii tak mi się wydaje.

Gość natretny stefek
mimimarlene, cocoszanel, wyjdzcie za mnie ...

Gość gość
dziele sie wlasnymi odczuciami w tej sprawie. Technika: 1) pomaganie sobie dlonia u nasady penisa - oczywiscie, ze tak. to mila stymulacja. wydaje mi sie ze autor topiku mial raczej zal za niewlasciwe uzywanie ust. 2) usta maja byc mocno zacisniete wokol, musza sie poruszac wzdluz. tzn kobieta musi poruszac glowa, albo mezczyzna porusza biodrami 3) jezyk lize zoladz 4) kobieta ssie penisa w trakcie ruchu 'do srodka'. podstawowy fakt: penis jest wrazliwy na ucisk na obwodzie. Sama zoladz jest malo wrazliwa zwlaszcza na swoim szczyce - nic dziwnego, przez tysiace lat uzywalismy jej jak tarana, zeby uzyskac potomstwo z samicami, ktore nie byly do konca przekonane do tego pomyslu :-P Blagam nie pisac mi tu glupot o masowaniu zoledzi, pocieraniu jej kciukiem itd itp. To chyba triki z p****li z lat 80, niestety nie dzialaja. Prosze rowniez nie 'przeginac penisa' jak ktos to ladnie napisal powyzej. Wahlowanie nim jak dzwignia zmiany biegow nie ma zadnych erotycznych konotacji. przyjemnosc z seksu oralnego dla mezczyzny wiaze sie w duzej mierze z przezyciami psychicznymi, nie z bodzcami fizycznymi. Kobieta ma czerpac z tego przyjemnosc: robic to starannie, z zainteresowaniem, wrecz fascynacja. Jezeli laska robi to mechaniczne, wedlug 'instrukcji' z netu, albo wrecz z odraza, to niech lepiej w ogole nie zaczyna. Chce widziec, ze ona pragnie miec mojego penisa w ustach :-P Na koniec: jestesmy wzrokowcami. 60% przyjemnosci z loda, to jej zadbane dlonie, piekne usta, ulegle spojrzenie, kosmyk wlosow opadajacy na twarz, nasienie splywajace po jej policzku. :-)

Gość _amfc_
Generalizując 90%mężczyzn nie potrafi robić minety tudzież porządnie zerżnąć a ich umiejętności skłaniają się do trzęsącego się trzepaka :O . Także wszystko się wyrównuje i tyle. Jest akcja musi być reakcja. Poza tym powiedzmy to szczerze że aby zrobić dobrego loda to musi być porządny okaz który cieszy i oko i usta a nie takie coś co nawet kiepsko nazwać i sklasyfikować. Im bardziej fiut się podoba tym lepszy lód. W innym przypadku nie ma cudów i doopy nie urwie. Kobieta kobiecie zrobi najlepiej więc jeśli nie pasuje co się ma i jakość tego to zawsze taki facet może iść do innego faceta. Kto mu lepiej zrobi loda i lepiej go w końcu zrozumie :-P?

Gość gość
No i jeszcze tupnij nóżką i fuknij. Niby dorosłe kobiety a zachowują się jak dzieci.

Gość gość
a może jeszcze któryś z panów podzieli się swoimi doświadczeniami? pytam, bo ja chyba nie umiem tego robić, gdyż kiedy robię loda, partner kończy swoją ręką...więc wniosek jest jeden, jestem do niczego akurat w tej kwestii, proszę więc o poradę

Gość gość
polskie szmaty i ich alfonsi ktorzy oswiadczaja sie po zrobieniu loda temat perelka. i jeszcze ta ktora zadowala kochanka ale juz meza nie. kochanek to dla dowartosciowania bo nie potrafisz zaspokoic wlasnego meza?

Gość gość
Narzekacie na kobiety a wasze czyny dużo pozostawiaja do myslenia

Gość gość
mój facet odpływa i jęczy, i szepcze że jestem cudowna, więc chyba dobrze to robię?

Gość gość
moze dlatego, ze nie sa facetami, a moze dlatego, ze maja przed soba "cialo obce"..;) czyli takie, ktorego nie czuja, a moze jedno i drugie.konkluzja jest taka: skoro 90 % kobiet tego nie potrafi, a faceci i tak sobie sami robia dobrze(jak wynika z tematu- wrecz najlepiej/0, to po co w ogole chcecie, zeby kobiety wam to robily., dla mniw w tym momencie to totalnie nielogiczne!!, a podobno to kobiet nie mozna zrozumiec.

Gość Cocoszanel
Nie moge Stefku za ciebie wyjsc bo jestem zajeta. Roznymi rzeczami ;) i na ciebie nie starczy mi czasu.

Gość gość
dlaczego Wy dalej o d***e Maryni a rzecz jest w smrodzie penisa z powodu braku higieny u debilnych chłopów. Nie można wziąć do buzi coś co cucnie, chyba proste jak budowa chh***a?

Gość gość
do c****w: myjcie ch**e a będzie inaczej, każda z przyjenbością "zje" loda.