Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 miesięczne dziecko i ... kolejna ciąża

Polecane posty

Gość gość

a dokładnie 2 miesiąc . Chcieliśmy mieć koleje dziecko ale wyszło troche szybciej niż zamierzaliśmy .Cieszymy się z kolejnej ciąży ale jednocześnie bardzo ,bardzo się boje jak to teraz będzie początek ciąży znoszę źle, Wstaje rano i już tak źle się czuje że modle się aby ten dzień się już skończył . Synek jest bardzo grzeczny jednak wiadomo potrzebuje dużo uwagi chce żeby go nosić na rękach , lulać itp. Teraz jeszcze daje rade ale nie wiem jak to będzie gdy brzuch będzie większy (teraz syn waży 8 kg) Mąż pracuje 8 godz plus 2 godziny na dojazdy więc prawie cały dzień go nie ma . A jak urodzi się kolejny dzidziuś to ten starszy akurat będzie na etapie zaawansowanego chodzenia , wiadomo oczy dookoła głowy i maluszek w łóżeczku. Czy są tu kobiety które mają podobną różnice wieku między swoimi pociechami i mogłyby jakoś podnieść na duchu ? proszę

Gość gość
ja tak miałam ale 17 lat temu, córka jest z sierpnia 96 a następna z lutego'98 czyli córka nie miała nawet roku jak zaszłam drugi raz. No ciężko było, zwłaszcza, że był chłopczyk 4 letni. Ale jakoś się przeżyło, i teraz serce rośnie patrząc jak się siostrzyczki razem dobrze rozumieją .

Gość gość
to bardzo dziwne jest no tak no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
JA MIAŁAM blizniaki to była masakra. kolki noszenie na rekach, malo co spali a usypiania godzina, jak jedli to tarez ,plakali to razem a ja nieraz z nimi czasem plakalam ze juz nie dam rady jeden mial 11 mies, jak chodzil drugi troszke ponad rok, ten pierwszy byl sprytniejszy na stol wyszedl na meble na parapet probowal, den grugi byl ciezszy i tez chcial ale zawsze spadl potlukl sie , to byla masakra, ja plakalam ze jak ja mam tak dalej zyc, ale pomalu pomalu pomalutku , dzien za dniem kolo 2 lat bylo lzej ,03 3 lat poszli do przedszkola na 4 godz. ale zawsze to cos i od tej pory z gorki, dzis maja 9 lat byli u komuni sa fajni samodzielnu, bardzo sa za soba nie wiem czy cie to interesuje ale napisalam, mozesz sie pytac jak cos chcesz wiedziec pomordujesz sie , ale bedzie mala roznica wieku, mam jeszcze syna 16 letniego, nie za bardzo maja kontakt ze soba, czasami tak albo sie strasznie uzeraja i kloca

Gość gość
wypiertalać stąd suki rozplodowe, co robią dzieciory ttymi doopami ble :O są fora dla takich kwok

Gość gość
TY wyżej...a czy kobieta sama sobie jest w stanie zrobić dziecko? A po drugie jeżeli wątek nie jest skierowany do CIEBIE to dlaczego sie udzielasz? Sądzę,że kobiety tu piszące nie udzielają się w waszych męskich wątkach o seksie, k****ach, co to nie wy, bajkach o bujnym zyciu seksualnynm ..tam pokazuj swoje mądrości!!!!!!!

Gość gość
Miedzy moim narzeczonym a jego bratem jest 10 miesiecy roznicy.

Gość Było miło
Miałam podobnie, z tym że rok i 9 miesięcy różnicy pomiędzy dziećmi.Nie będzie łatwo,jednak wierzę że poradzisz sobie.Łatwiej się chowa dzieci gdy jest mała różnica wiekowa.Początki ciąży u niektórych kobiet bywają trudne.Tak miałam do czterech miesięcy.Druga ciąża przebiegała bez zarzutów.