Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię oglądać Trudne Sprawy

Polecane posty

Gość gość

i Dlaczego Ja... :o Nie przyznaję się nikomu, bo to siara :P Jestem wykształcona, mam dobrą pracę, nie czytuję głupich gazet czy książek, filmy też wybieram raczej te ambitne. A te idiotyczne programy mnie wciągają :P Dodam też, że nawet nie mamy w domu TV, ściągam z netu jak jestem sama w domu, żeby mąż nie widział co oglądam. Ktoś też ma takie wstydliwe zainteresowania? :D

Gość gość
ja tez lubie :) poza tym jak widac sporo ludzi to oglada bo sie namnozylo tych programow strasznie

Gość gość
az tak nie mam, zeby to z neta sciagac, jak w tv leci to puszczam, i czesto sie smieje z glupich historyjek

Gość gość
h//uj nie siara, w mózgu woda i później takie wywłoki latają na forum z byle gównem bo nie wiedzą czy jeśli dzisiaj wielka środa to można ubrać skarpetki do kostek czy może do kolan k***a :o rzygam tobą !!

Gość gość
my z mężem normalnie oglądamy :] wszystkie tego typu szczególnie na Polsacie bo jesteśmy z okolic Wrocławia i czasem widzimy kogoś kogo znamy :D

Gość gość
to idź oglądaj i nie zaśmiecaj takimi bzdetami cafe :(

Gość gość
a to sa prawdziwe historie???? :O i normalni ludzie?? nie wierze, myslalam ze to statyści... żal.pl

:O to tylko świadczy o tym, że jesteś ofiarą systemu. O to chodzi.. zaśmiecać ludziom umysły takim gooownem. Ja bym się nawet przed sobą nie przyznała, że lubię oglądać taki szit :O niezła sieka dla leniwych kur domowych.

Gość gość
Musisz mieć bardzo nudne życie skoro lubisz oglądać taki szajs :-o.

Gość gość
Łał co za ograniczone myślenie "leniwa kura domowa" :classic_cool: ale czego spodziewać się po osobie która większość wolnego czasu spedza na forum dowartościowując się takimi tekstami ;) haha 🖐️

Gość prawie wrocławianka
czy ktoś mi odpowie czy te sprawy sa prawdziwe/??? ktoś pisal ze osoby sa z wroclawia np., tzn ze np. mój sąsiad może tam wystapic ze zona go bije?? ;) Chryste, polska to patologia.

Gość gość
Dokładnie, albo to wytykanie autorce nudnego życia, choć prawie nic o niej nie wiedzą :P A moim zdaniem nie są to ambitne produkcje, ale grunt, że autorka zdaje sobie z tego sprawę i podchodzi do tematu z dystansem. Ręka w górę, która nie oglądała nigdy badziewia pokroju Zbuntowanego Anioła albo Niewolnicy Isaury, a to przecież podobny poziom :D

Gość gość
Nie są prawdziwe :D Ale aktorzy to amatorzy wybierani na castingach głownie we Wrocławiu, stąd spora szansa, że mieszkaniec Wrocławia zobaczy w tych programach znajomą osobę, która w tym GRA. Sama jestem z Wrocławia i widziałam kiedys odcinek z jednym znajomym z liceum.

Gość gość
Nie mam takich zainteresowań. Wg mnie te programy są glupsze niż ustawa przewiduje. ..

Gość gość
to już wolę kafeterię

Gość gość
Lol, jak mozna myślec, że to prawdziwe :D Po prostu większośc "aktorów" to mieszkańcy Wrocławia lub okolic, bo producenci tych seriali płacą śmieszne pieniądze i nikomu nie opłaca się dojeżdżać. Pomyślcie, jaki muszą mieć przerób - jest już chyba po 500 odcinków Trudnych Spraw i Dlaczego Ja, czyli razem 1000, w każdym występuje powiedzmy 10 osób, to razem 10000 aktorów :P A jeszcze są przecież Zdrady i inne produkcje tej firmy :P

Gość gość
hhehe dzięki za odp :) ja tego nie oglądam ale przyznaje ze jakies 5 odcinkow widziałam, jednak z trudem mi przyszlo przebrneicie przez nie szczeg przez pierwsze 2-3 bo poziom jest zenujacy :P ale wole to niż info o polityce...

Gość gość
oo matko, tego się nei da oglądać tak mnie w*****a ta amatorszczyzna