Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam POMYSL NA zapiekanke makaronowa ale

Polecane posty

Gość gość

chce zrobic ja z ziemniakami ;P Na opakowaniu pisze zeby dodac w sumie 700ml wody, a ja mam podgotowane ziemniaki wiec chyba dam mniej? Jak myslicie?

Gość gość
Jest zbyt dobra zeby sie dzielic :>

Gość gość
Makaron i ziemniaki to glupi pomysl aby to laczyc z ziemniakow papka ci wyjdzie jak wode wlejesz nie lepiej dosypac warzyw ser zolty miesko i zapiec albo makaron albo ziemniaki

Gość gość
nie lacze, mam same ziemniaki , tylko Pomysl Na makaronowa mam, ziemnaczany mi sie skonczyl ;P

Gość gość
a tak wogole to juz nie raz tak laczylam, poprostu dawalam makaron ugotowany a ziemniaki podgotowane

Gość gość
To dosyk kasze i ryz i bedzie super powodzenia zapchaj d**e weglami ha ha. Przynajmniej z kaszy bedzie pozytek

Gość gość
Co cie interesuje co bede jesc ;P Pilnuj swojej d**y

Gość gość
W przeciwienstwie do ciebie swojej d**y pilnuje zdrowo ja odzywiam a nie zapycham pewnie masz pake jak szafa trzydzwiowa haha:-P

Gość gość
Haha czekalam na ten komentarz :) Ah wiedzialam ze zaraz bedzie najazd na mnie jako tlusciocha. Przykro mi :] 3 x w tygodniu chodze na silownie plus rower ;]

Gość gość
jak zapiekanka z ziemniakami to 700 ml wody??! ni c***a nie wyjdzie, porozlatuje się i do tego wyjdzie jak pasza dla świni :O

Gość gość
kurde no wlasnie o tym mowie.... ze nie dosc ze ziemniaki to jeszcze mam podgotowane wiec dalam chyba 300-400ml, cos kolo tego

Gość sprawa jasna
sprawa jasna..topic off bo smiecicie

Gość gość
To dobrz ze chodzisz na silownie bo zresz jak swina :( co oczywiscie nie oznacza fajnego ciala tylko zadek jak pomarancza wydziurkowane od takiego syfu

Gość sprawa jasna
oczywiscie, bo ty wiesz jaki ja mam zadek. Moge miec gladki Moge miec dziurkowany CH*j ci do tego

Gość gość
a po co C***akietek skoro mozesz sie obejsc bez niego? zalezy ile masz tych ziemniakow, pamietaj ze cala zapiekanka powinna byc przykryta, ale tez nie przesadz i niech nie plywa w smietane. ja daje na na moje naczynie pol litra smietany z rozbeltanym jajkiem i ziolami ( albo jak wolisz to dosyp ulepszaczy typu vegeta) wszystko ladnie sie zapieka - robie taka z ziemniakami, papryka, cebula i kielbasa ( jak wolisz mniej zdrowo to podsmaz jeszcze wczesniej kielbase z cebula)