Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiek90

Czy juz czas na test??

Polecane posty

Gość Misiek90

Witam. Zastanawiam sie czy jest juz czas aby zrobic test ciazowy. 14 dni temu kochaliśmy sie (w dni plodne) z mężem co 2 dni bez zabiezpieczenia natomiast owulacje miałam około 10-11 dni temu. Dzis zaczęła mnie bardzo bolec z boku lewa piers. Z prawa jest ok nie boli ni nic. Przed okresem zawsze bolały mnie obie piersi około tydzien przed spodziewana miesiączka. Teraz jestem 2-3 dni przed miesiączka i właśnie nie wiem czy nie jest za wcześnie i czy juz moge zrobic test a nie chce sie rozczarować jak zobzcze negatywny wynik bo bardzo nam zależy na dzidziusiu. Poza obolałą piersią zrobiłam sie troche nerwowa i ciagle chce mi sie płakać. I mam jeszcze pytanie czy po 2-och tygodniach od stosunku i jeśli doszło do zaplodnienia moga juz bolec piersi czy to jeszcze za wcześnie? Bardzo prosze o pomoc jeśli ktos był w podobnym przypadku :(

Gość gość
Ja zrobilabym juz test. Ja po takim czasie mialam drazliwe piersi. Zrobilam test tez jakos 3 dni przed okresem i wyszla druga blada krecha

Gość Misiek90
A czy poza bólem piersi mialas jeszcze jakiś inne dolegliwości? Bo mnie jeszcze 2 dni temu bolało podbrzusze i tak jakby prawy jajnik ale nie jestm pewna :)

Gość gość
Wiesz ja to na sile u siebie objawow szukalam bo tez chcialam zajsc w ciaze ale nic dziwnego poza tymi piersiami mi sie nie dzialo. Pamietam ze tak mnie "draznily" te cycki hehe i pojechalam po test. Zrobilam od razu nie czekalam do rana. Teraz testy czest wykrywaja ciaze juz 10 dni po zaplodnieniu.

Gość Misiek90
Ja właśnie szukałam u siebie objawów na sile w tamtym miesiącu i nic z tego nie wyszło. A teraz na spokojnie nie myslalam o tym . Tylko właśnie dzisiaj ten ból mi dał znac i nawet nie zauważyłam ze juz 2 tyg minęło :) ale ja chyba poczekam z testem do jutra rana bo jakoś chyba przewrażliwiona jestem czy cos i wolałabym wszystko zeby było ,,książkowo,, ze tak powiem :)

Gość gość
A to drugi miesiac staran? Ja wlasnie za drugim razem zaszlam:) na hcg idz jest dokladniejsze i pewniejsze

Gość Misiek90
Właśnie drugi i tez mam nadzieje ze sie uda :)

Gość gość
ja tez kochalam sie w dniach plodnych, test zrobilam 12 dni po stosunku i nic nie wyszlo, w 14dzien po wyszla druga blada kreska ale w tescie o wiekszej czulosci czyli 10mlU

Gość Misiek90
Ale 14 dni po stosunku w pierwszy dzien plodny czy 14 dni po owulacji robiłaś test? :)

Gość gość
Jakos 12 dni po stosunku

Gość Misiek90
Aha :) u mnie jutro mija 14 dni od stosunku wiec rano zrobię test i moze chociaż blada kreseczka sie pojawi /)

Gość gość
u mnie ta kreska była baaardzo blada, wręcz trzeba było się wpatrzyć, więc jeśli i u Ciebie taka będzie to gratulacje :D Powodzenia

Gość gość
czym sie podniecacie. starania o bachora phi hi hi

Gość Misiek90
Ja sie uciesze nawet z bardzo bladej :)

Gość gość
do gościa z 17:06 - tak, tym się podniecamy, Twoja mama z pewnością przy poczęciu Ciebie się nie podniecała, bo nie było czym, pajacu