Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co jak zwykle nie zdarzylam schudnac do lata znowu

Polecane posty

Gość gość

;/ juz ja widze jak moje wałki sie poca;/

Gość gość
ja tez

Gość gość
witam w klubie

Gość gość
Macie jeszcze czas-lato będzie przez najbliższe około 3 m-ce.W miesiąc można spokojnie 5 kg zrzucić. Uskuteczniajcie trochę głodówki-poczytajcie na ten temat-działa plus odstawcie karotfle,zastapcie jasne pieczywo ciemnym,pijcie po 3 l wody-troszkę zapycha. powodzenia

Gość gość
I nie zdążyłaś zapoznać się ze słownikiem ortograficznym...

Gość gość
a ja nie zdążylam przytyc. każda z nas cos by chciala poprawić, ale czy warto się tym martwić? wszystko na mnie wisi i wiecznie slucham docinek, ze maz ma mi lodowke odpiąć z kłódki. no coz... jesli cos robisz-rób to dla siebie :)

Gość gość
od tego mam balsam brązujący

Gość gość
ja w sumie nie miałam z czego gubić aż tak dużo, ale czułam się w niektórych miejscach jak balon brzuch ,nogi takie spuchnięte i tak przestałam brać 2 mies temu tabl anty ,brałam hydrominium dodatkowo kupiłam sobie herbatę oczyszczającą przez pierwsze 2 tyg po zaprzestaniu tabletek budziłam się cała mokra ale dosłownie jak z prysznica i co 5 min dosłownie w kibelku na siku kurcze ja powróciłam do siebie nie mam uczucia napęcznienia spadło 4 kg ,Teraz już jest ok ćwiczę jem tak samo jak dawniej ale nie czuje się jak balon ,chociaż udka mogły by jeszcze troszkę schudnąć .

Gość gość
Ortografii też się nie zdążyłaś nauczyć...

Gość gość
laski, ja na wakacje jadę w połowie lipca, przez 8 tygodni można schudnąć spokojnie 10 kilo....biorę się za siebie (od marca schudłam 5 kilo, potem się zatrzymałam na wielkanocy!)

Gość gość
Zastanawia mnie zawsze jak wyglądają osoby co poprawiają innych wytykają im błędy ,ja widziałam ten błąd ale czytam temat i odpowiadam na niego a nie poprawiam autora . Nie wiem ale wydaje mi się że są to ludzie mocno zakompleksieni ,grubi ,brzydcy pocący się w okularach denkach ,wstyd im wyjść na ulicę a jak już są i ktoś popełnia błędy to tego nie mówią bo nie są anonimowi spuszczają głowę i idą do swojego domku, takie mam o nich wyobrażenie .

Gość moje drzewko pomarańczowe
e tam, ja też nie schudłam, a zabieram się do tego od miesiąca :P nie jesteś sama zakręcona autorko :D

Gość gość
zaraz jebne ze smiechu. nie zdarzyłąs tłusta y****a świnio bo żresz jak knur a dieta od maja to deczko zapoźno. chcesz miec ładne ciało latem zacznij ćwiczyc na 1 października.

Gość gość
oj tam na pewno zdążysz na przyszłe lato;)

ja schudłam 4kg w miesiąc, do lata pewnie jeszcze raz tyle. Muszę się wbić w moje stare fajne ciuchy