Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frotterka

Froteryzm

Polecane posty

Gość frotterka
niestety nie, nie lubię takich zabaw dziwnie bym się czuła gdyby facet próbował zdecydowanie wolałabym by inaczej się mną zajął

Gość gość
luzak? Dlaczego?

Gość gość
po prostu moja była to uwielbiała, raz dłużej jechaliśmy, i sama wpadła na ten pomysł. Oparła się o drzwi i tak to się zaczęło:)

Gość frotterka
Brunet, gdybyś chciał wyrazić swoje zainteresowanie mógłbyś np. stanąć za mną, coś pewnie byś wymyślił

Gość Brunet_wawa
ok jestes chetna porozmawiac..by poznac sie realnie ?

Gość frotterka
jestem z kimś, chciałam po prostu pogadać mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe

Gość gość
ja już spadam. Dość na kafe na dziś. Tobie też radzę trochę iść na świeże powietrze.

Gość frotterka
muszę spadać, ale będę zaglądać, może ktoś coś inspirującego dopisze dzięki za rozmowę

Gość gość
frotterko tak..ale wole jednak realne dzialanie

Froterko - to może nie do końca idealnie wpasowuje się w Twoje upodobania, ale mam nadzieję, że spodoba Ci się jedna z moich historyjek: zatłoczony pociąg, lato... jak to ostatnio na kolei, w składzie jadą tylko 4 wagony a chętnych na podróż mnóstwo, jakoś się wciskam do wagonu. O miejscu siedzącym można pomarzyć. Ludzie zbici jak śledzie, nawet o przejściu do toalety nie ma mowy...człowiek przy człowieku, ciało przy ciele, orientuję się, że przede mną stoi całkiem fajna kobietka, blondynka...bok jej biodra przywiera do mojego uda... obróciła się lekko, spojrzała na mnie i zrobiła minę jakby chciała powiedzieć "cóż mogę" takie warunki... odpowiadam podobną miną... wtym ścisku ludzie cały czas starają się znaleźć jak najwygodniejszą pozycję... jej biodro przywiera do mojego krocza, ja mam cienkie lniane spodnie a ona letnią sukienkę... nie mogę ukryć podniecenia, mój penis pęcznieje... ona na pewno to czuje... jestem zażenowany... ku mojemu zdziwieniu ona obraca się tak, że mój penis znajduje się dokładnie na środku jej tyłeczka... jest taki mięciutki...i ... nie, to nie przypadek, ona przywiera nim do mnie... a plecami do mojego torsu...czuję jej zapach...w ogólnym ścisku nikt niczego nie widzi, ona zaczyna coraz mocniej przyciskać się do mnie i wyraźnie się ociera... kładę jej rękę na biodrze, ktoś z boku tak przyciska, zę ledwo to się udaje, rozglądam się, nikt niczego nie widzi... zaczynam palcami marszczyć jej sukienkę tak aby ją podciągnąć... teraz jest u góry a ja przeciągam dłonią po jej majteczkach - są wilgotne... wsuwam dłoń do środka i zaczynam masować śliską szparkę...ona odchyla głowę i szepce ledwo słyszalnie "delikatniej"... zamyka oczy... mój palec muska sklepienie jej muszelki czując pod sobą twardy guziczek... ryzyk fizyk... drugą dłonią w ten sam sposób jak poprzednio podciągam tył jej sukienki, rozpinam rozporek i uwalniam mojego rycerza... ona rozstawia nogi na tyle na ile może, leciuteńko i gdy tylko on znajduje się między nimi ona zaciska uda...mój k***s jest tużpod jej szpareczką oddzielony wilgotnymi majtkami... pociąg buja się lekko, ludzie się kręcą, nikt niczego nie widzi...jej gorące jędrne i spocone uda dostarczają mi ogromnej przyjemności... i w końcu tryskam gdzieś tam pomiedzy nimi... moje sperma najprawdopodobniej zatrzymała się na przedniej fałdce jej sukienki... nie wiem jak ona to wytrze, a może wyschnie... ona jeszcze bardziej przywiera do mnie i czuję jak musi się kontrolować żeby nie krzyknąć i nie jęczeć... dobrze, że nikt tego nie widzi jak rozpływa się doznając rozkoszy... muszę jeszcze schować swój sprzęt... za chwilę moja stacja... ona opiera się o mnie całym ciałem... szepcę jej do ucha "Robert", a ona odpowiada "Aga"... nikt nie patrzył, do teraz byłem o tym przekonany... nie zwróciłem jednak uwagi, że Aga stała przodem do ściany, ale na tyle blisko drzwi przedziału, że widział to jeden z pasażerów, szeroko otwarte oczy i czerwona twarz 15to może 16to letniego chłopaka mówią wszystko... na jego kroczu książka, ale spod niej widać mokrą plamę na spodniach... nie widziałem go, ale ona widziała cały czas... podniecało ją dodatkowo to jak patrzył, jak się czerwienił, jak zasłaniał krocze, i jak kręcił sięniespokojnie gdy jego młodziutki penis nie wytrzymał eksplodując w spodniach... szepnąłem jej do ucha - "dzięki" - i zacząłem przepychać się do wyjścia...

Gość frotterka
hmmm a miałam już iść....hmmm następnym razem gdy będziesz pisał erotyki, na Boga nie nazywaj go "rycerzem"

Gość gość
froterko realne poznanie nie ma szans?

Gość frotterka
jak wyjść na ulicę z wypiekami na twarzy ? dobrze że dzisiaj gorąco.... :-)

Gość gość
a łysy mściciel może być

Gość Brunet_wawa
echhh a jak jestes ubrana? cipka mokra? :)

Gość frotterka
muszę uciekać, będę zaglądać na temat, życzę miłego dnia i miłych przygód

Gość frotterka
Conan Barbarzyńca...chyba chcecie bym się pokulała ze śmiechu

Gość gość
no i kurcze nie wyszłam, nie mogę dziś mnie nosi normalnie.... jeszcze jedno głupie pytanie panowie, czy gdybyście nie dawali rady dłużej się bawić, dziwnie byście się czuli gdyby Wasza partnerka przyniosła do sypialni duży szklarniowy ogórek i chciała się z Wami bawić w ten sposób ? przystalibyście na taką zabawę czy czulibyście się niekomfortowo ?

Gość gość
ale co z tym ogórkiem?

Gość gość
scenariusz jest taki albo ty się nim posługujesz w zależności od chęci i fantazji albo trzymasz go między udami a ja siadam Ci na kolanach.... jakie wrażenia ?

Gość gość
Czułbyś się niekomfortowo czy kręciło by Cię to ?

aaa to spoko... bo już myślałem, że chciałabyś nim g*****ć faceta... pewnie, że taka forma jest ok, skoro ja już nie mogę a Tobie to nie przeszkadza to może być ogórek ;)

Gość frotterka
No wiesz, mógłby się zdarzyć delkwent który by chciał bym ogórka użyła na nim, pewnie z oporem ale bym była skłonna to zrobić jeśli widziałabym że właśnie tego chce...teoretycznie oczywiście

Gość frotterka
jescze ktoś się wypowie ?

Gość patbewwa
Jeśli są tu kobiety które to lubią piszcie śmiało! mam 33 lata i jestem z Warszawy. Może się umówimy? taka moja fantazja..piszcie patbewwa@wp.pl