Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczerze

Polecane posty

Gość gość

Znacie kogoś, kto razem np.z partnerem/partnerka zarabia w UK 5000-6000 funtów miesięcznie ?

Gość gość
Zarabiam tyle sama. :) Pozdrawiam.

Gość gość
Tak, zarabiasz style sama, oj ludzie macie bujna wyobraźnie...

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? Tyle wlasnie zarabiam. 4000-5000 funtow w Londynie. Tak trudno uwierzyc?

Gość gość
A czym się zajmujesz, ze aż tyle zarabiasz?

Gość gość
Napisze Ci szczerze bo po co sciemniac. Jestem prostytutka. Tyle wlasnie zarabiam. Rozliczam sie co roku z tego i co roku podobny tax place wiec nie wypadam z obiegu.

Gość gość
Heh...

Gość gość
N.o wlasni,e, prostytutk.a, bo w zadne.j norman.ej pracy sie ty.le nie zarabi.a

Gość gość
Ludzie co wy za glupoty piszecie??? Kto tyle w anglii zarabia??? Potem przyjezdza taki Polak z mysla o dobrobycie i spi na stacji bo aktualnie najlepsza prace jaka moze znalezc to praca na myjce za 25 funtow za dzien i jezeli pracuje 3-4 dni w tygodniu to jest dobrze. Dobrobyt w tym kraju dawno temu sie skonczyl. prawda... Zycie w anglii jest latwiejsze ale jesli tylko masz plynny angielski i potrafisz zrozumiec kazdy akcent (co nie jest takie latwe)kwalifikacje i znajomosci. Mieszkania sa drogie, bardzi... Ale nie zarobisz wiecej niz 1300 miesiecznie, chyba ze masz wlasna super dochodowa dzialalnosc!!! Sprawdzcie swoje zrodla pozadnie zanim zaczniecie wypisywac takie glupoty. Pozdrawiam, zachodni londyn

Gość gość
Zeby zarobic 1300 to trzeba miec naprawde dobra prace, albo pracowac po 12 godzin dziennie. Tak wiec ok. 900 miesiecznie, to sa teraz realne zarobki w Londynie (magazyny, fabryki).

Gość gość
1300 dm f mc i dobra praca? No ludzie...

Gość gość
Ale poza fabrykami i magazynami ludzie wykonują tez inna prace...

Gość gość
Ja zarabiam £5,000.00 jestem IFA w Londynie . Polecam kazdemu

Gość gość
Moj maz zarabia £2700 , jest head chefem , ja zarabiam £2000 mam 2 prace , pracuje w szkole plus w soboty pracuje z dziecmi niepelnosprawnymi przez 3 godzinki . Wiec nie trzeba miec wlasnej dzialalnosci zeby wiecej niz £ 1300 zarabiac .

Gość gość
netto czy brutto?

Gość gość
Netto

Gość gość
A gdzie mieszkacie? Kurde, bardzo duzo zarabiacie :/

Gość gość
Mieszkamy 30 mil za Londynem , czy ja wiem czy to duzo ? !

Gość gość
A malo??? 4700 na 2 osoby to malo?

Gość gość
I to jeszcze poza Londynem...

Gość gość
1500£ 35 godzin tygodniowo jako opiekunka chorych.

Gość gość
Ludzie co wy za glupoty piszecie??? Kto tyle w anglii zarabia??? Potem przyjezdza taki Polak z mysla o dobrobycie i spi na stacji bo aktualnie najlepsza prace jaka moze znalezc to praca na myjce za 25 funtow za dzien i jezeli pracuje 3-4 dni w tygodniu to jest dobrze. Dobrobyt w tym kraju dawno temu sie skonczyl. prawda... Zycie w anglii jest latwiejsze ale jesli tylko masz plynny angielski i potrafisz zrozumiec kazdy akcent (co nie jest takie latwe)kwalifikacje i znajomosci. Mieszkania sa drogie, bardzi... Ale nie zarobisz wiecej niz 1300 miesiecznie, chyba ze masz wlasna super dochodowa dzialalnosc!!! Sprawdzcie swoje zrodla pozadnie zanim zaczniecie wypisywac takie glupoty. Pozdrawiam, zachodni londyn HAHAHAHHAHAHAHAAHHA UMIRAM ZE ŚMIECHU LONDYN ZACHODNI POLUX WIDZĘ Z PIERWSZEGO RZĘDU! Ja przyjechałam bez języka szkoła 3 Msc i bez znajomosci do Londynu i jakoś nie przypominam sobie żebym pracowała za 25 funtów fizycznie za dzien! Jak ktos jest nieogarnięty to tak żyje i ty Pewnie tak masz ;) zeeeenada przez takich jak ty na nas wilkiem patrzą bo kto normalny sie na takie gowno godzi

Gość gość
W poluxowiej dzielnicy od Polaka pokój i heja za drobne n*******lzc! Znając życie to z Ealing twoja miejscówka ;) Londyn zachodni hahaha oplułam sobie przez ciebie kompa

Gość gość
Nie na 2 osoby , mamy 2 dzieci .

Gość gość
Ludzie co wy za glupoty piszecie??? Kto tyle w anglii zarabia??? Potem przyjezdza taki Polak z mysla o dobrobycie i spi na stacji bo aktualnie najlepsza prace jaka moze znalezc to praca na myjce za 25 funtow za dzien i jezeli pracuje 3-4 dni w tygodniu to jest dobrze. Dobrobyt w tym kraju dawno temu sie skonczyl. prawda... Zycie w anglii jest latwiejsze ale jesli tylko masz plynny angielski i potrafisz zrozumiec kazdy akcent (co nie jest takie latwe)kwalifikacje i znajomosci. Mieszkania sa drogie, bardzi... Ale nie zarobisz wiecej niz 1300 miesiecznie, chyba ze masz wlasna super dochodowa dzialalnosc!!! Sprawdzcie swoje zrodla pozadnie zanim zaczniecie wypisywac takie glupoty. Pozdrawiam, zachodni londyn HAHAHAHHAHAHAHAAHHA UMIRAM ZE ŚMIECHU LONDYN ZACHODNI POLUX WIDZĘ Z PIERWSZEGO RZĘDU! Ja przyjechałam bez języka szkoła 3 Msc i bez znajomosci do Londynu i jakoś nie przypominam sobie żebym pracowała za 25 funtów fizycznie za dzien! Jak ktos jest nieogarnięty to tak żyje i ty Pewnie tak masz oczko.gif zeeeenada przez takich jak ty na nas wilkiem patrzą bo kto normalny sie na takie gowno godzi xxx A Ty madralo co niby robisz w tym Londynie? Za ile pracujesz? Pewnie za min.100 f na godzine :DDDD W burdeliku u Hindusa chyba !

Gość gość
Prawie 5000 f mc na 4 osoby POZA Londyn to nadal bardzo dobrze !