Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona929292tralala

Czy chce sie kochac zbyt czesto??

Polecane posty

Gość ona929292tralala

witam! od jakiegos czasu spotykam sie z facetem, mozna powiedziec ze wchodzimy powoli w zwiazek. on podoba i pociaga mnie nieziemsko i ja jego tez. ja mam 22 lata on 28. czy to normalne ze moglabym sie kochac z nim na kazdym spotkaniu? i to bardziej i czesciej ja zaczynam inicjowac (codziennie) a zauwazylam ze on lubi miec z 2, 3 dni przerwy. czy ze mna wszystko ok??

Gość gość
No pewnie że ok... tylko widocznie masz większe potrzeby niż on, ja od 4 lat jestem w związku i też co dzień mógłbym się bzykać :)

Gość ona929292tralala
on czasami woli sie polozyc, porozmawiac i poprzytulac a ja tylko czekam az mnie bzyknie :) a moze on juz jest tez za stary? i nie potrzebuje tak duzo?

Gość gość
a może on chce czegoś wiecej niz tylko cie bzykac i nie chce żebyś pomyslala ze jestes dla niego tylko seks laską? Może sam sie zastanawia na ile go traktujesz powaznie a na ile chodzi ci tylko o seks??

Gość gość
To zależy od temperamentu, a nie od wieku. Ty potrzebujesz więcej, on trochę mniej... trzeba znaleźć kompromis ;)

Gość pisarz miłości
Moze bywa zmeczony od pracy zajęć,ja czasami tak mam a czasami robie 2 razy dziennie przez dwa tygodnie niewiem od czego to zależy?

Gość gość
Taki typ i tyle, sama autorko pisałaś że jesteście na początku wchodzenia w związek, a związku na samym seksie nie zbudujesz, co prawda udane życie seksualne, to 70% sukcesu, ale widocznie twój facet bardziej potrzebuje czułości i dotyku niż bzykania. A może on woli spokojny i delikatny seks, a ty ostrzejsze rżnięcie i dlatego nie jest zbyt chętny?