Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice chrzestni

Polecane posty

Gość gość

Bardzo prosze napiszcie ile teraz daje matka chrzestna w kopercie mlodym wiem ze kazdy daje tyle co moze ale jakies podpowiedzi moze

Gość gość
ja dostanę od chrzestnej 2000 od chrzestnego też tyle,wszyscy wcześniej znali datę, od roku, jak zarezerwowałam salę i w sobotę jak rozwoziliśmy zaproszenia ciocia zapytała czy nie potrzebuję już gotówki bo jej bez różnicy czy da mi przed weselem czy w ten dzień a mówi,że może muszę coś opłacić albo zwyczajnie potrzebuję.takie zdrowe podejście. chrzestny już dał kartkę i pieniądze wcześniej bo jak mówi jest w złym stanie i nie wie czy zdoła przyjechać...czy dotrwa.(jest dializowcem już do pompy musi być podłączony prawie codziennie więc nie wie czy da radę przyjechać-ale umówiłam się z moim sąsiadem,że po niego pojedzie i przywiezie na kilka godzin potem odwiezie)

Gość gość
u mnie chrzestni dają po 1000zł

Gość gość
ja także liczę na 1000zł od chrzestnych

Gość gość
Dziekuje za podpowiedzi

Gość gość
1500-2000

Gość gość
ja od chrzestnej dostalam 600zl od chrzstnego 3tys

Gość gość
Do "gościa" trochę powyżej, odchodząc od tematu - u mnie z kolei chrzestna się dializuje. Tak mi niezwykle zależy, żeby była, choć na chwilę, no ale nie wiem, co z tego wyjdzie. W każdej chwili może się okazać, że jest wzywana na przeszczep zresztą (no za to to bym oddała całe wesele, a nawet więcej!). Tak więc życzę i Tobie i sobie, żeby nasi chrzestni mieli szansę pojawić się na weselu!

Gość gość
Dzięki wielkie! Również życzę tobie i twojej chrzestnej duuużo zdrowia.Oby się wszystko udało!

Gość gość
Ja tez zycze duzo zdrowka i dziekuje za podpowiedzi

Gość gość
Chrzestny 2000, chrzestna 300[finansowo nie wiedzie się jej] plus kilka cennych rodzinnych pamiątek. Te pamiątki mają dla mnie większą wartość niż pieniądze.