Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On i sex

Polecane posty

Gość gość

Czy można poznać np po zachowaniu jaki facet jest w łóżku?

Gość gość
Nie, jedynie poznać się można na tych co dużo krzyczą, jeśli facet mówi że jest świetnym kochankiem, to na ogół okazuje się totalnym beztalenciem w tej dziedzinie. Ja kiedyś miałam wakacyjny epizod z nieśmiałym i dość zakompleksionym chłopakiem, ale w łóżku był niesamowity i z sześciu swoich dotychczasowych partnerów, jego wspominam najmilej, bo nie byliśmy parą, a zajmował się moim ciałem z taką czułością jakbym była dla niego najważniejszą kobietą na świecie, żaden facet nie pieścił mnie tak jak on :)

Gość gość
up

Gość gość
po zachowaniu raczej nie, po zachowaniu czasem mozna czasem poznac jaki kto ma temperament, ale to i nie zawsze, bo nie od parady sie zawsze mowi (chyba akurat czesciej to powiedzenie dotyczy kobiet), ze cicha woda brzegi rwie, ale na temat facetów tez cos podobnego by sie znalazlo, wiec zachowanie to niewyznacznik tego jakimsie jest w łózku.

Gość gość
staram się rozgryźć takiego jednego gostka i nie zabardzo mi wychodzi kompletnie nie rozumiem jego zachowania raz jest miły sympatyczny raz kompletnie olewa i te jego spojrzenia prosto w oczy (aż normalnie ciarki czułam i nie tylko) z takim delikatnyn usmieszkiem

Gość gość
up

Gość gość
Jak nic Grey ;)

Gość gość
nie wiesz jak rozgryźć faceta?! podejdź i zapytaj :classic_cool:

Twierdzisz ze Cie olewa i czasami patrzy Ci prosto w oczy ? to typowy patent uwodzenia dosc znany ale nie przy kazdej dziewczynie skuteczny :) to sie nazywa sztuka uwodzenia " wyzwanie" ale koles moze to np nieswiadomie robic.Jezeli zastanawiasz sie jaki jest w lozku to na Ciebie juz poskutkowalo hehe :)

Gość gość
ha ha ha ha grey, ja p*****le te reklamy wam dzieci wode z "musku" robia grey?? gowno do kwadratu, poszukaj , juz dawno bylo nie raz na ten temat i lepiej i madrzej grey........ha ha ha

Gość gość
Oj Gościu to była ironia, ale Ty chyba nie wiesz co to znaczy nie mówiąc o tym, że nie Jesteś wstanie tego wychwycić :D

Gość gość
DOX oj poskutkowało i to nie wiesz jak bardzo jest pierwszą moją myślą o poranku i ostatnią wieczorem :)

Gość gość
A o co z tym Greyem chodzi bo nie łapie?

Technika dobra ale znam lepsze :D

Gość gość
DOX a jaką jeśli można wiedzieć :)

Gość gość
i znowu żeśmy się dzisiaj widzieli :)

Gość gość
Wiem wiem jak to jest mój facet na pierwszym spotkaniu tak patrzył. Musiałam zdobyć jego numer i sie odezwać bo ciągle o nim myślałam tak mnie wzieło. I nadal tak na mnie patrzy, jakby rozbierał mnie oczami i jakbym była niesamowita,chociaż już tak długo razem jesteśmy,a w łóżku jest meeega dobry

Gość gość
ja sama nie wiem jak mam jego zachowanie interpretować. Raz się uśmiecha raz mnie olewa. To spojrzenie prosto w oczy podczas rozmowy ale w taki sposób że mi kolana miękną. A dzisiaj to już przeszedł sam siebie pierwszy raz odkąd się znamy powiedział mi w pracy po imieniu a ponieważ mam problem w pewnej sprawie wyszedł do mnie z gabinetu po mojej wizycie u niego i zasugerował jeszcze jedną sprawę do sprawdzenia

Gość gość
up

Gość gość
ja sama nie wiem jak mam jego zachowanie interpretować. Raz się uśmiecha raz mnie olewa. To spojrzenie prosto w oczy podczas rozmowy ale w taki sposób że mi kolana miękną. A dzisiaj to już przeszedł sam siebie pierwszy raz odkąd się znamy powiedział mi w pracy po imieniu a ponieważ mam problem w pewnej sprawie wyszedł do mnie z gabinetu po mojej wizycie u niego i zasugerował jeszcze jedną sprawę do sprawdzenia

Gość gość
a o co z tym Greyem chodzi bo nie łapie ?

Gość gość
nikt mi nie wyjasni o co z tym Greyem chodzi?

Gość gość
up