Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z suchością

Polecane posty

Gość gość

mam takie pytanie, czy macie tam w miesiącu, nie mówie tu o tych suchych dniach przed samym okresem, że co by facet nie wyczyniał i nie wyrabial to nie ma śluzu, suchość i z seksu nici. nie łykami pigułek, zdrowo sie odzywiam i dbam o siebie, mój facet na mnie ogromnie działa i mnie rajcuje a tu takie problemy. Nie zdarzaja sie na szczęscie takie dni często ale dwa, trzy razy w miesiącu. co wy na to ???

Ginekolog to raczej obyczaj aniżeli wyuczony doradca. Zapytaj kolegów z podwórka, za rapują ci co nie co na ten temat.

Gość gość
zbadaj sobie poziom hormonów a oprócz tego powodem takiego stanu rzeczy może być także stres, przemęczenie, złe nawyki higieniczne itp. . Ja mam też z tym problemy ale biorę pigułki i to tym jest spowodowane. Używam żeli nawilżających ale nie z drogerii bo mnie uczulały, ostatnio sprawdziłam tez, że dobrze nawilża provag żel ten do ochrony przed infekcjami więc go używam

Gość gość
Moja żona też tak ma tylko zawsze. Problem w tym że ona uważa że jest OK, nawet twierdzi ze lubi jak ma tam mokro... Co ciekawe podczas seksu bardziej to przeszkadza mi niż jej. Ja czuję że "mi sie ociera" a ona jak jest podniecona to jej to nie przeszkadza, dopiero czaso "po" mówi że ją piecze. Czasem używamy jakiegoś lubrykanta lub nawet sliny ali i wtedy ona nie chce zeby ja "tam" nawilzac.

Gość gość
edit... miało być "nie lubi jak ma tam mokro"

"Suche dni przed samym okresem"? to jakaś nowość dla mnie. Moja kobieta przed samym okresem ma zwykle największą chcicę :classic_cool:

Gość gość
największą ochotę kobieta ma zazwyczaj w dniach okołoowulacyjnych. może ci tylko mówi, że jest przed okresem 9czyli po owulacji), a tak naprawde chce cie wrobic w dziecko...............

Gość gość
A znacie jakies metody (moze są jakieś leki) powodujace ze z naturalnym nawilzeniem nie ma problemu? Nie chodzi mi o smarowanie czyms przed stosunkiem

Gość gość
Nikt nic nie poradzi? Czyzby sami faceci tu pisali?