Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie mamy pomóżcie studentowi wybrać prezent dla pól rocznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam:-) Jak w temacie, potrzebny pomysł na fajny prezent na Dzień Dziecka dla chłopca, który ma 6 miesięcy, a którego ja jestem Chrzestnym:-) W sklepach półki się uginają ale co będzie fajne, przydatne, co zainteresuje małego, z czego Wy byście się ucieszyły gdyby dostało Wasze dziecko? Nie chce kupować ubrań tylko coś do zabawy na teraz lub niedaleką przyszłość. Bardzo proszę również o uwzględnienie skromnych możliwości finansowych studenta;-) Prezenty za kilkaset zł są po prostu nie na moja kieszeń. Z gory wielkie dzieki.

Gość gość
Taka wieża jakby: pałąk i na niego nakładane kolorowe okręgi. Jest coś takiego z FP. Klocki Garnuszek na klocuszek ( to taki sorter) książeczka dla malucha, są takie fajne z Tiny Love na przykład

Gość gość
cos dostowanego do wieku, co z tego, ze super zabawki wyzej , jesli dziecko bedzie sie moglo nimi pobawic dopiero za rok czy dwa?

Gość gość
Moje dziecko bawiło się takimi zabawki w wieku 7-8 miesięcy, więc chyba lepiej coś takiego niż kolejną grzechotkę.

Gość gość
ten hipcio kosztuje 180zl ... no sorry, ale przeciez pisze chlopak, ze go nie stac to mu zabawke za prawie dwie stowy proponuja

Gość gość
No i ci z tego ze bedzie sie bawić za pól roku? Myslisz ze taki dzieciak wie ze dostaje prezent? Możesz kupic klocki. To jest zawsze prezent na topie. Jakies duze plastikowe takie mega blocks. Bedzie sie bawił jak bedzie miało rok i dwa lata i nawet trzy :)

Gość gość
przeciez moze kupic uzywana na allegro :) co jest jeszcze fajne to zabawki w Lidlu sa czesto dla dzieci swietne, w realau czy inynch supermarketach tez niech popatrzy

Gość gość
A ja bym się ucieszyła z paka pampersów, bo mój mały ma zabawek dosyć, a jakby co to nr 4

Gość gość
http://m.ceneo.pl/28870271 Mysle ze to jest odpowiedni prezent. Zabawkę lepszą i droższa to mozna kupic na roczek. A to jest TYLKO dzien dziecka i nie ma co wariować. Zabawka dla dziecka pól roku za 180zl to jest dość sporo. Czyli na roczek za ile bedzie musiał kupic prezent? Za 400zl? Za tyle dostają prezenty "komuniści".

Gość gość
Klocki fajne i żółw tez super. Któraś z tych dwóch jesli byś miał wybierać.

Gość gość
ja mojej córeczce 8 miesięcznej kupuję na dzień dziecka jakąś interaktywną zabawkę- jeszcze nie mam upatrzonej, ale dzieciaki w tym wieku bardzo lubią jak coś gra, coś się świeci, jak mogą coś poprzyciskać. Bardzo fajna jest taka zabaweczka z kotkami, pieskami- początkowo dziecko nie będzie wiedziało co to i do czego, ale będzie się cieszyć że coś się dzieje :) a za kilka miesięcy będzie mogło się już uczyć co robi kotek, piesek, krówka, kogucik itp. Zabaweczka taka to koszt ok. 50zł a myślę, że na pewno będzie trafiona. Autorze- cokolwiek wybierzesz, staraj się unikać małych przedmiotów na zabawce- dzieciaki notorycznie biorą wszystko do buzi, absolutnie wszystko.. więc jakaś zabawka z małymi elementami może mu zrobić krzywdę. Pozdrawiam!

Gość gość
Myślę ze mozesz kupić kazda zabawke interaktywna,ktora gra,swieci,mozna cos przyciskac, jakas pilke z materialu.

Gość gość
Ale jeśli ten chłopiec nie jest leniwcem to z maty korzystał nie będzie Moja cóka nigdy by się nie dała na macie położyć! Mata ją irytowała- to nie będzie trafiony prezent zbyt duże ryzyko odrzucenia przez dziecko

U nas hitem jest samochód przyczepa (w sumie nie wiem czemu, bo ani nie gra ani nie świeci). Możesz też kupić zabawkowy pilot, czy telefon, dzieci w tym wieku takie rzeczy uwielbiają.

Gość gość
ja uważam, że uniwersalną zabawka, która zawsze się spodoba jest pluszak. Obczaj stronkę www.plushers.com , bardzo fajna sprawa, bo zabawkę można zaprojektować samemu no i ceny są przyzwoite;)

Ja polecam zawieszki do wózka - przydadzą się codziennie. Zajrzyj na bajdocja.pl, mają tam duży wybór.