Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grubaski i ich kredo "mezczyzna nie pies i na kosci nie poleci" haha nadal w to

Polecane posty

Gość gość

wierzą :D jakoś widzę po sobie - koścista i wielkie powodzenie, moje koleżanki - chude i normalne - mają kogoś grube - rzadko kiedy mają, chyba ,że mają fajny charakter i ładną twarz bardzo grube - spasione samotniczki :D i znajomi faceci, którzy mówią,że na pierwszym miejscu normalne na drugim chude a na przedostatnim grube :D (na ostatnim pakerki o ciele faceta))

Gość gość
A co to znaczy chude, a grube? daj jakieś foty Bo mi się wydaje, że w powiedzeniu 'na kości nie poleci' chodzi po prostu o to, żeby laska miała krągły tyłek i piersi, a nie o fałdy :) a że ktoś wierzy że fałdy są sexy to ee..

Gość FACET PATRZĄCY
ta i te lansowanie w tvf i gdzie tylko można grubasek loch. i wmawianie , że ladne. penisa nie oszukasz!

Gość ciri ciri ciri
facet nie sikorka, na slonine nie poleci:d

Gość gość
ale jednak większość facetów woli kobietę o takich kształtach jak modelki jak np. Adriana Lima czy Gisele Bundchen niz taką Beyonce, taka Beyonce albo Shakira mają kształty ale się kojarzą bardziej z seksem a chudzinki budzą instynkt opiekuńczy, grube natomast kojarzą się z lenistwem i nie kojarzą się z seksem a z brakiem zdrowia

Gość gość
a chudzinki budzą instynkt opiekuńczy .. nie dorabiaj ideologii, my po prostu lubimy te chudzinki i ich fajne ciała

Gość gość
prawda. Mężczyźni wolą normalne, szczupłe kobiety.

Gość gość
Ja jestem gruba i nic takiego nie mówię, moje kredo to "schudnę". Ale nie lubię wyśmiewania grubszych osób i założeń że każdy gruby jest gruby bo je więcej niż chudy :)

Gość gość
Mi się grubaska kojarzy z lenistwem i zaniedbaniem. Na co komu leniwa partnerka. Weźmie za żonę taką grubaskę a ona ani do pracy nie pójdzie, ani w domu nie zrobi bo jej się nie chce. Za to będzie co chwile z lodówki wyżerać.

Gość gość
Faceci sie boja fald,ze beda ich kobiety gorzej smierdzialy potem niz oni, boja sie potu kobiet otylych,ze je beda musieli obslugiwac bo one nie wstana ktordgos dnia z kanapy. Kanapowy ziemniak taki (couch potato): to okreslenie na spasionego lenia w uk. To cytat z mego przyjaciela w uk,polaka majacego piekna szczupla kobiete i razem dziecko.

Gość FACET PATRZĄCY
i wiecznie zapocona tłusta i śmierdząca. ohyda! jak się z czymś takim do łóżka położyć?

Gość gość
Faceci sie boja fald,ze beda ich kobiety gorzej smierdzialy potem niz oni, boja sie potu kobiet otylych,ze je beda musieli obslugiwac bo one nie wstana ktordgos dnia z kanapy. Kanapowy ziemniak taki (couch potato): to okreslenie na spasionego lenia w uk. To cytat z mego przyjaciela w uk,polaka majacego piekna szczupla kobiete i razem dziecko.

Gość gość
albo grubaski które na ogólnej krzyczą "grube są kobiece" "chude to wieszaki" po czym lecą na dział diety i błagają o porady jak schudnąć 10, 20, 50 kg :D chodzi o zakłamanie,nie wszystkie ale większość, mówi,że chude są be, ale same chcą schudnąć jednak

Gość gość
faceci się nie boją, TYLKO GRUBASY ICH OBRZYDZAJĄ

Gość gość
grubaski sa oblesne, spocone i sapiące, fujj

Gość Zassa
autorka schudla 18 kg i teraz sie podnieca tym :)

Gość gość
jako 1 facet kocham wieszaki. cale szczęście ze lato coraz blizej :)

Gość gość
tyle tylko ze to dziala w 2 strone wiekszosc factetow w zwizkach jest spasiona z brzucholem od zarcia i piwska bez zebow i wlosow na glowie a jak jeszcze kurd**el to koszmar taki karakan przykrotki z bebechem i łysy toz to to potwor jakis patologia wrecz.. a jak sa wolni to jeszce szukaja atrakcyjnych kobiet taki karakan to moze se co najwyzej pomarzyc lub popatrzec na necie bo ładna mloda kobieta nawet nie spojrzy na takiego pokurcza. zapomnialam dodac o smrodzie z geby od papierochow i zołtych paluchach od tytoniu. tak wiec gruby i otyły do tego paskudny wrecz czesto jest facet tez wiec dziala to w 2 str...

Gość gość
już pasztet przyczepil się facetów

Gość gość
Ale mi pojechaliście :-((( mam 38 lat i 3 dzieci . Po ostatniej ciąży - córcia ma lat 6 nie mogę schudnąć, miałam cukrzycę ciążową i przytyłam w ciąży 30 kg, z 58 do 88 :-((( córcia urodziła się bardzo duża 4900, o nią dbałam najbardziej bo bałam się że będzie otyła, na szczęście teraz ma 6 latek i waży 19 kg -więc książkowo ale bardzo się o to starałam -karate o5 5 roku życia, ciągle plac zabaw dużo ruc******a niestety schudłam do 74 i tak się zatrzymało ;-(( a bardzo bym chciała... męża przyłapałam na zdradzie 2 lata temu, właśnie z taką chudzinką dodatkowo w wieku 22 lat :-(( więc teraz jak już mu to upragnione 3 dziecko urodziłam, to jestem gruba i samotnie je wychowuję...

Gość gość
grubaskę z ładną twarzą zechce tylko drugi grubas, grubaski przeciętnej nikt nie zechce. Poparte obserwacjami. Aha, laska przeciętna z twarzy i figury raczej zawsze znajdzie sobie kogoś

Gość moniqueeeeeeeeee
Jak dla mnie to za gruba źle bo nieestetycznie to wygląda, ale bardzo chuda to też nie wygląda najlepiej, Idealna jest szczupła sylwetka ,ale nie wychudzona

Gość moniqueeeeeeeeee
np taka Jessica Alba ma wg mnie dobrą sylwetkę. Czyli ideał to: szczupła budowa ciała, ładna twarz, dość pełny biust, talia, zaznaczone biodra, szczupłe i zgrabne nogi

Gość gość
No ja też tak myślę jak osoba powyżej. Czyli grubaski nie, ale chude też nie. Szczupłe są najładniejsze

Gość gość
Ja tam nie wiem. Mieszkam w uk i nadziwić sie nie moge. Baby te grube ze masakra, a przy nich takie chudzinki idą ze ja nie wiem jak ci faceci dają radę hehe

Gość gość
Alba nie ma dobrej sylwetki, tj niezłą ma, ale nie cudowną, widziałam kiedyś foty z plaży i ma ramiona szersze od bioder, nie ma wcięcia w talii zbytnio. Ale jest drobniutka i tak. Jednak wydaje mi się że sporo gwiazd ma lepszą figurę ;) -http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/01/alba-bikini1/jessica-alba-bikini-vacation-in-cabo-san-lucas-27.jpg jednak takie drobne sylwetki są świetne, można je ubrać w wiele rzeczy i wygląda się ładnie zawsze.

Gość gość
He he he :D

Gość gość

Gość gość
niemniej ja się już nie zachwycam gwiazdami z Hollywood, u nas połowa dziewczyn jakby schudła do takiej wagi wyglądałaby podobnie a nawet lepiej, a gdyby jeszcze ćwiczyła (Alba raczej ćwiczy, widać po ciele) to hoho ;) doceniajcie się dziewczyny!