Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizeeee

chciałabym otworzyć swój biznes w UK ale się boję

Polecane posty

Gość alizeeee

widziałam ostatnio fajny lokal na sprzedaż, chciałabym coś swojego otworzyć ale boję się, że zainwestuję oszczędności całego życia i popłynę. Myślałam o jakimś barze coś w stylu "fish & chips" bo Brytyjczycy lubią jeść ale z drugiej strony pełno tego wszędzie. Ktoś z was ma jakiś swój lokal?

Gość gość
naprawdę jesteś taka głupia czy tylko udajesz?

Gość gość
alizee , zależy od punktu ( moim zdaniem). Ale ogólnie dla chcącego nic trudnego .

Gość gość
lokal z dobrym jedzeniem to zawsze dobry pomysl, tylko trzeba trafic w klientele, zrob rozpoznanie rynku,

Gość gość
o co się niepokoisz? że nie będę do Ciebie przychodzić? Co do jedzenia to możesz otworzyć franczyzę, albo lepiej coś a'la franczyza czyli skopiować dokładnie od kogoś dania, ale nie płacić za licencję :) I musisz być miła dla ludzi i pozwolić im siedzieć ile wlezie w tym barze. Wystrój też skopiuj z któregoś z amerykańskich barów z takimi siedzeniami jeden za drugim - w wielu filmach to zobaczyć można. W interesach już wszystko zostało wymyślone - teraz to tylko kopiuj wklej jak w komputerach. Czyli biznes Ci się uda, jeśli tylko nie będziesz odstraszać klientów, ja odstraszam dlatego się nie zabieram,