Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy biodra po ciazy mi sie zweza

Polecane posty

Gość gość

Po ciazy zrobilam sie strasznie szeroka w biodrach. Urodzilam 4m temu, brzuch juz wrocil do dawnego stanu a biodra ma nadal bardzo szerokie:( wygladam dosc dziwnie bo mam duze wciecie w tali i bluzki nosze w rozmiarze 36-38 a spodnie 40-42, w nogawkachh sa luzne ale innych nie wcisne na biodra pomocy

Gość gość
Niestety le biodra sie nie wcigna

Gość gość
No to mnie pocieszylas:(

Gość gość
mi się tez wydaje ze w biodrach jestem szersza, widzę po talii, a urodziłam rok temu :( . Po ciąży miałam 5 kg mniej niż przed ciążą.

No raczej się biodra nie zejdą. Ale chyba musisz sobie innego fasonu poszukać spodni, lepiej dopasowanych do szerokich bioder, bo nie ma sensu chodzić w workach. No cóż, ciąża z nasz 16tek nie robi :P

Gość lulilay
Mam to samo...Nogi szczupłe, brzuch jeszcze troche do dopracowania ale biodra..miednica się rozeszła. Mama mnie "pociesza", że raczej tak zostanie..

Gość gość
kupcie sciagajace majtki badz gorset :)

Gość gość
Majtki albo gorset na szerokie bioddra? Aleś wymyśliła. :D Kości się wtedy zwężą.

Gość gość
na pewno sie zweza tak na serio :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość agfa98
jestem 2,5 roku po porodzie i tak już Ci zostanie. mi się to akurat u mnie podoba, mam piękne wcięcie w talii, jeszcze ładniejsze niż przed porodem :)

Gość gość
niekoniecznie tak zostanie. ja po pierwszej ciazy mialam szersze biodra i sie cieszylam bo ogolnie mam chlopieca budowe. niestety dla mnie jakies pol roku po porodzie biodra wrocily do stanu sprzed ciazy :-( teraz 3mies po drugim porodzie biodra mam jak dawniej (mieszcze sie w stare spodnie) ale niestety mam dosc spory i flakowaty brzuch. mam nadzieje ze to minie. juz wolalam te biodra niz taki brzuch...

Gość gość
Rozszerzone biodra są częścią gwarancji że dziecko urodzi się naturalnie, mnie się wogóle kości nie chciały rozsunąć i miałam cc , obecnie druga ciąża i widzę że pomimo że jestem szczupła, robią mi się boczki więc może tym razem coś ruszyło. Napewno mniej narzekać będą wąskie w biodrach kobietki .

Gość bobolleo
A to na pewno biodra czyt. kości?

Gość gość
biodra robia sie szersze bo rozchodza sie kosci miednicy, moj lekarz mowil mi,ze czasem sie moga sie zwezyc a czasem nie, wiec autorko nic z tym nie zrobisz, taka natura kobiet.