Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci tak robia?

Polecane posty

Gość gość

Bylam z Kims na spotkaniu i zaproponowalam, ze mozemy pograc razem w tenisa. On ta to, z ejak najbardziej i ze mozemy rowniez razem uprawiac Jogging lub poplywac jak bedzie cieplej. Chcial nawet odwiedzic moje rodzinne strony jak mu powiedzialam skad jestem, ja na to, ze byc moze go kiedys zaprosze. I wszystko git. Tak sadzilam. Myslalam, ze moze warto go lepiej poznac. Jednak facet sie juz nie odezwal. Po co tak zwodzic kobiete? Czy to jest normalne. Jak ktos mi sie nie podoba, to nie proponuje mu zajec na ktore nie mam ochoty. Czemu faceci to czasem tacy kretacze ? ;) Moze mi ktos to wytlumaczyc.

Gość gość
?

Gość gość
bo zadawałabyś więcej pytań, a tak cie olal

Gość gość
Moze sie przestraszyl, ze to tak na powaznie bedzie. Moze palant nie jest gotowy na zwiazek. Faceci to takie tchórze. Olej palanta. Jak sie nie odezwie w ciągu tygodnia kopnij go w d**e. Nie dzwon do niego na razie.

Gość gość
nic nie zrozumialam z twojej wypowiedzi :)

Gość gość
to juz sensowniejsza wypowiedz, dzieki ;)

Gość gość
...bo są tchórzami!!!!! Łatwiej im kłamać patrząc prosto w oczy i wiedząc przy tym, że już więcej się nie odezwą, niż patrzeć w oczy i powiedzieć że sorki ale nic z tego nie będzie, bo wtedy zaczełabys zadawać niewygodne pytania, a tak ma Cię z głowy!!!! Faceci tak mają............, ale nie wszyscy :-)

Gość gość
Powiezial ze dopiero 2 miesiace temu zakonczyl zwiazek, wiec moze jeszcze nie jest gotowy, tylko po co tak krecic. Masz racje, zeby go olac.

Gość gość
no wlasnie , jesli nie pasuje to ok. Tylko po co nie potrzebnie nakrecac, zrobmy razem jeszcze to lub tamto. A na koniec: no to (moje imie) mamy duzo celow do zrealizowania.

Gość gość
ja poznalam faceta i po miesiacu zaproponowal mi zebym została jego dziewczyną ja głupia naiwna się zgodziłam, on planował kolorował przyszłosc słowami czułam się jakbym złapała nareszcie szczescie...po miesiacu zwiazku ze mną napisał mi smsa ze to koniec i tyle go widziałam :D ciesz się ze olał Cię juz na starcie niz bys sie pozniej musiała zastanawiac co jak i dlaczego tak jak ja, pozdrawiam

Gość gość
no wlasnie i po co taka zabawa w przedszkole ?:) a podobno to my jestesmy skomplikowane

Gość gość
a potem faceci sie w kurzaja, ze baby ich w konia robia. Sami zaczynaja, to niech sie potem nie dziwia.

Gość gość
a może tak stuknij się w głowę nim osądzisz faceta, co? może nie ma czasu, może ma jakieś sprawy na głowie lub problemy i dlatego się nie odzywa? nie pomyślałaś tak? po drugie, to zwykła pogadanka była i nie było żadnych obietnic przecież a takie pogadanki nie można traktować poważnie. możliwe także że się rozmyślił i zerwał kontakt bo co ci miał tłumaczyć, że jesteś fajna i nic poza tym.

Gość gość
Ja mu sama od poczatku mowilam, ze narazie nikogo nie szukam. Chcialam sie jak juz to najpierw zaprzyjaznic, bo wydawal sie w porzadku. Odezwac sie juz nie odezwie, bo juz troche uplynelo :)

Gość gość
zauważcie, że polskie dziewczyny są tak głupie i naiwne, że wystarczy, że facet się uśmiechnie albo jest uprzejmy a te już planują z nim ślub i resztę życia obejrzał cię, był uprzejmy, ale nie spodobałaś mu się, więc się już nie odezwał - to bardziej uprzejme, niż powiedzenie ci prosto w oczy: jesteś brzydka, głupia, mało inteligentna i nie mam zamiaru się z tobą więcej spotykać! ale polskie masochistki twierdzą, że muszą usłyszeć to prosto w oczy, bo inaczej nie uwierzą

Gość gość
nie potrafisz czytac... nie planowalam zadnego slubu, myslalam ze moze poznam fajnego kolege. Bo milosci aktualnie nie szukam.

Gość gość
Ja mu sama od poczatku mowilam, ze narazie nikogo nie szukam. Chcialam sie jak juz to najpierw zaprzyjaznic, bo wydawal sie w porzadku. xxx czyli nie szukam, ale szukam! a podkreślanie facetowi na pierwszym spotkaniu "nikogo nie szukam" - z miejsca zalatuje fałszem

Gość gość
aktualnie nie szukam, bo moge byc zraniona z poprzednich zwiazkow, ale o tym nie musze opowiadac nowo napotkanej osobie,tak? Jak kogos poznaje wole sie najpierw zaprzyjaznic, a noz cos z tego wyjdzie, jesli nie ma wyjsc to nie wyjdzie. Ja tak to widze.

Gość gość
może facet przemyślał sprawę i uznał, że szkoda na ciebie czasu albo może był umówiony na spotkanie z inną dziewczyną i ona bardziej mu się spodobała.

Gość wszyscy goscie a ja nie
Ile miał lat? Ponad 30stkę?

Gość gość
28

Gość gość
mieszka nadal z rodzicami

Gość gość
nie dociera do ciebie idiotko, że mu się nie spodobałaś? ile jeszcze będziesz wałkować ten temat???

Gość gość
gość nie dociera do ciebie idiotko, że mu się nie spodobałaś? ile jeszcze będziesz wałkować ten temat??? x x a co ci przeszkadza? jej temat, ma potrzebę, niech pisze!

Gość gość
a ile można pisać o tym samym i nie przyjmować prawdy do wiadomości

Gość gość
nie walkuje, ktos sie spytal o wiek wiec odpisalam, po co te nerwy :)