Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FOTA Z PORODÓWKI

Polecane posty

Gość gość

Mąż znajomej wrzuciłna fb zdjęcie żony z porodówki jak karmi piersią dziecko:O zero intymności.Następnym razem pewnie wstawi zdjęcie jej pipy z wychodzącą główką:O

Gość gość
dlatego lepiej nie mieć fb i nie wiedzieć co za durnoty tam ludzie uprawiają...

Gość gość
Mojej znajomej matka wrzuciła na fb jej zdjęcie jak karmi i widac suta. Ja bym sie wściekła, ludzie już wstydu nie mają :o

Gość gość
No,dokładnie.Gdybym ja zobaczyła,że mąż mi taki numer wywinął,to miałby przechlapane a zdjęcie usuwałby w trymiga

Gość gość
Niby teraz ludzie wyksztalceni i dorosli a takie glupoty im sie w glowie trzymaja

Gość gość
matko święta, to przecież chore. nie wstawia się takich zdjęć w internet. można co najwyżej zachować dla siebie. dobrze że nie pokazali zdjęcia z akcji porodowej he he

Gość gość
Znam panie, ktore osobiscie takie zdjecia wstawiaja. I to czasem z calkiem duzymi dziecmi.

Gość gość
Ona taka umęczona,dziecko jeszcze w jakiś maziach,a ten już puszcza foty w świat:O

Gość gość
Moja znajoma z podstawówki też wcisnęła fotę z porodówki w UK,całe szczęście bez obnażonego cycka.

Gość gość
dlatego właśnie wolę nie mieć fb

Gość gość
też widzialam taka fote na fb, kobieta wyglada okropnie jak z krzyza zdjęta, w tej bialej koszulinie z kroplówka, ja bym dala mojemu do wiwatu za cos takiego

Gość gość
a ja widzialam gorsze zdjecia, np wstawiaja zdjecia swoich du.p lyb cycek, czesto starsze kobiety,ktore sa otyle w jakis skromnych strojach.

Gość gość
No, ale nawet te kobiety, choćby miały 70 lat albo ważyły 200kg to przynajmniej same swoje zdjęcia wrzucają, a tu mąż wrzuca zdjęcie zony w szpitalu jak karmi i cholera wie, czy ona w ogóle została o tym poinformowana. Zatłukłabym mojego. Upiłabym go jakimś mocny alkoholem, np. whisky, bo po tym się źle wygląda, zrobiła rano zdjęcie jak skacowany siedzi na kiblu i też bym wrzuciła.

Gość gość
wrzuć tą fote na kafeterie!

Gość gość
No głupia jesteś?Takich rzeczy się nie robi.Chciałabyś żeby całe kafe oglądało twoje zdjęcie zrobione w takich okolicznościach?

Gość gość
Jak ktoś wrzuca fote do internetów to musi się liczyć że obiegnie świat w 5 min. Poza tym jak wrzuca fote na fb to chyba chce żeby wszyscy widzieli?

Gość gość
No ale jak ktoś wrzuca fote na fb to właśnie po to żeby ja wszyscy widzieli?

Gość gość
No tak,tylko,że zdjęcia są na profilu jej męża i wątpię,że ona coś o tym wie.Urodziła dwa dni temu,więc pewnie jeszcze jest w szpitalu i na fejsa nie wchodziła.

Gość gość
Wystarczy że mąż wie. Jak K***in dojdzie do władzy to baby i tak nie będą miały nic do gadania.

Skoro popierasz K***ina, to przestań szerzyć takie herezje, bo przez takich jak Ty, ta partia zyskuje miano ostoi gimbusów. Lepiej idź zagłosuj w niedzielę i zamknij japkę, a jeśli nie masz jeszcze dowodu.. To tylko zamknij.